Het is er altijd gezellig toeven op de Medler Fair.
Het is er altijd gezellig toeven op de Medler Fair. Foto: Jan Hendriksen

Ondernemers, verenigingen en hobbyisten tonen en verkopen zondag hun producten

Vierde editie Medler Lente Fair

Vorden - De plaatselijke Oranjecommissie Medlertol organiseert zondag 29 maart de vierde editie van de Medler Lente Fair in de gelijknamige buurtschap gelegen tussen Vorden en Ruurlo.

Ook dit jaar heeft de coöperatieve werktuigenvereniging Elweco-Medo haar terrein en gebouwen aan de Onsteinseweg 2 in Vorden weer beschikbaar gesteld voor deze activiteit.
Tal van ondernemers, verenigingen en hobbyisten zullen zondag hun producten tonen en verkopen. Daarnaast is er een grote sortering zeer mooie tweedehands kleding voor kinderen en volwassenen, speelgoed, boeken en klein antiek.

Rommelmarkt
De rommelmarkt is in het beheer van de Oranjecommissie, daarnaast zullen nog zo'n veertig standhouders aanwezig zijn. Er is een grote variatie onder de standhouders. Zo zijn er verschillende verenigingen en goede doelen, verschillende stands in groenvoorziening en bloemsierkunst, stands voor het onderhoud van gebouwen en stands voor inrichting van gebouwen, smidswerk, loonwerk en oude tractoren. Kortom te veel om op te noemen.

Kinderactiviteiten
Ook voor de kinderen heeft de Oranjecommissie weer speciale activiteiten georganiseerd zoals een minikraan, een knutselhoek en een springkussen. En op een Lente Fair Medler horen natuurlijk ook dieren. Naast schapen, lammeren, kippen en konijnen die traditioneel te gast zijn zullen dit jaar nog een aantal exotische dieren te zien zijn van zorgboerderij 'De Mettemaat' uit Hengelo G.

Na drie edities van prachtig mooi lenteweer is het natuurlijk altijd de vraag of de weergoden de organisatie dit jaar ook weer goed gezind zullen zijn. Maar de organisatie kan u gerust stellen. Bij mindere weersomstandigheden is er voor nagenoeg alle standhouders een plaats onder dak. De Lente Fair Medler 2015 is geopend van 10.00 tot 16.00 uur en de toegang en parkeren is gratis. (zie ook advertentie)


www.medlerfeest.nl