Tijdens het diner heeft u een prachtig uitzicht op de wijngaard.
Tijdens het diner heeft u een prachtig uitzicht op de wijngaard. Foto: Bernadet te Velthuis

Eens per maand kunnen alleenstaanden genieten van driegangenmenu

De Aanschuiftafel Keijenborg en Velswijk

Keijenborg - In december 2013 startte de K.B.O. in Keijenborg met de Aanschuiftafel. Elke tweede zondag van de maand kunnen alleenstaanden zich aanmelden om voor het geringe bedrag van 6 euro per persoon, te genieten van een smakelijk driegangenmenu. De locatie is Wijngaard 'Um d'n Olden Smid', in de sfeervolle serre van Jan en Alma Jansen in Velswijk.

De gezellige eetzaal kijkt uit op hun wijngaard en prachtige tuin. Er wordt gekookt door vrijwilligers die hun gasten met veel passie iedere maand weer originele en lekkere gerechten voorzetten. Inmiddels is deze plek een begrip geworden. Er is plaats voor ruim 20 personen en op tijd bespreken is gewenst, want elke maand schuiven veel gasten aan. \

Hoewel vooral de dames goed zijn vertegenwoordigd, zouden we ook graag zien dat er wat meer mannen gebruik maken van dit gezellig aanbod. U hoeft geen lid te zijn van de KBO.

Wellicht is het een idee om een cadeaubon voor de Aanschuiftafel van 7 euro te schenken aan een alleenstaande kennis of familielid. Een tip voor Vader-of Moederdag!
Deze bonnen zijn verkrijgbaar bij de voorzitster van de K.B.O. Marijke Hilderink, waar men zich ook kan aanmelden als u wilt aanschuiven.


m.hilderink@kickxl.nl
tel: 0575 464170