Het nieuwe atelier van Elly Bosman: ‘De Beleveniz’.
Het nieuwe atelier van Elly Bosman: ‘De Beleveniz’. Foto: Liesbeth Oukes

Elly Bosman ontving vele enthousiaste bezoekers

Mooie dag opening atelier 'De Beleveniz'

Baak – Het was een 'beleveniz' om rond te kijken in het nieuwe atelier van Elly Bosman. Zij ontving vele enthousiaste familieleden, vrienden en andere belangstellenden, die zowel binnen als buiten genoten van de creativiteit.

De gasten werden hartelijk ontvangen met koffie of thee met gebak. In de tuin, want de zon scheen heerlijk. Ook een hapje en drankje ontbraken niet. In de tuin van het atelier was het goed toeven, het houtvuurtje brandde voor de gezelligheid en een muzikant zong zijn liedjes.
Voor de kunsttombola schreven verschillende mensen zich in. Elly verlootte eigen werk, een kunst-uitleenbon, een 4=3 workshopbon en een verhuur-waardebon.
Elly Bosman kan nu In-tenz, Creatieve Coaching & Workshops houden vanaf haar nieuwe atelier 'De Beleveniz'. Ze leidde trots haar gasten rond, die enthousiast waren over het resultaat. Dat mocht er ook zijn: veel ruimte en licht in het atelier binnen en veel ruimte in de tuin rondom. De grote tafel bood veel informatie met voorbeelden, deels van cursisten, over de verschillende workshops en andere activiteiten die in dit atelier kunnen worden gerealiseerd. Buiten stonden vele beelden op sokkels te pronken.


www.in-tenz.nl