Kweek eigen groente- en kruidenplantjes.
Kweek eigen groente- en kruidenplantjes.

Stichting Park de Bleijke

Win een echte kinderkookworkshop

Hengelo - Doe mee met de wedstrijd: 'Wie heeft de mooiste groenten en kruiden gekweekt' en win een echte kinderkookworkshop! Heel wat kinderen zijn deze lente bezig met het opkweken van hun eigen groente- en kruidenplantjes. Een eigen moestuintje is helemaal hip. Daarom houdt Stichting Park de Bleijke een wedstrijd van de mooist gekweekte groenten en kruiden.

De opdracht
De opdracht luidt: maak drie foto's van je mooiste groente- of kruidenplantjes, waarop je zichtbaar maakt dat je je plantjes goed verzorgt. De foto's worden beoordeeld door een jury en wie kan dat beter dan groenteboer Kuipers?

Wie kweekt de mooiste groenten en kruiden?

De kinderen die met foto's een mooi resultaat hebben laten zien, worden zaterdag 22 augustus uitgenodigd om te vertellen hoe ze tot dat mooie resultaat gekomen zijn. De 10 besten krijgen als prijs een kinderkookworkshop die wordt gegeven door een echte kok van eetcafé Jansen en Jansen. Deze workshop wordt gehouden op 29 augustus in Park de Bleijke en de winnende groentes en kruiden worden verwerkt. Er wordt gekookt op de BBQ en de veldkeuken in het park.

Wie kan meedoen?
lle kinderen uit Hengelo en omgeving tot 13 jaar kunnen meedoen.

Wat zend ik in?
Je stuurt 3 foto's van je mooiste zelf gekweekte plantjes op, waarop zichtbaar is dat je je plantjes goed verzorgt.
Vermeld bij je inzending je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, mailadres en leeftijd.

Waar zend ik het in?
Je kunt je inzending mailen naar parkdebleijke@gmail.com

Tot wanneer kan ik meedoen?
Je kunt meedoen tot 1 augustus 2015.

Wanneer weet ik of ik wat gewonnen heb?
Kinderen die een prijs hebben gewonnen krijgen de eerste week van augustus bericht van Stichting Park de Bleijke. Op 22 augustus wordt bekend wie welke prijs gewonnen heeft.

Wat zijn de prijzen?
De hoofdprijs is een kinderkookworkshop in Park de Bleijke op 29 augustus. Daarnaast zijn er nog leuke kleine prijsjes te winnen.