Biljarters van De Seven Steenen 3 kampioen seizoen 2014-2015.
Biljarters van De Seven Steenen 3 kampioen seizoen 2014-2015.

Biljart vereniging De Seven Steenen

Steenderen - Na een leuke competitie in het seizoen 2014-2015 zijn er in de B klasse twee teams gelijk bovenaan geëindigd. Hierdoor moest een beslissingswedstrijd gespeeld worden tussen IJsselstrand 2 en De Seven Steenen 3 om te bepalen wie er zich kampioen mocht noemen.
Onder grote belangstelling is deze wedstrijd woensdagavond 22 april in de arena van Kraantje Lek te Olburgen gespeeld. Dat het een spannende wedstrijd zou worden stond al wel vast, maar dat de ontknoping pas na ruim 24.00 uur zou plaatsvinden geeft wel aan dat er een echt kampioenschap op het spel stond. Na vier partijen mocht De Seven Steenen 3 zich dan ook terecht tot kampioen kronen.
De trotste kampioenen zijn John Harmsen, Jos Sesink, Arie Wassink en Gerard Dokman. Dat de spelers en de vele supporters deze avond aan niets ontbraken in de vorm van een hapje en drankje is door de perfecte verzorging van Maria en Theo aan hen wel toevertrouwd.
Kraantje Lek bedankt voor deze leuke avond.


Voor vrienden van de                Remigiuskerk Steenderen

Steenderen - Op 21 november vorig jaar is de Remigiuskerk in Steenderen overgedragen aan de Stichting Oude Gelders Kerken (SOGK). Deze stichting zet zich al meer dan 40 jaar in voor het beheer, de instandhouding en het onderhoud van religieus monumentaal erfgoed in Gelderland. Bijvoorbeeld door middel van restauraties.
De jaarlijkse onderhoudskosten echter zullen zo veel mogelijk uit activiteiten moeten komen die een plaatselijke commissie gaat coördineren en organiseren. Bijdragen hieruit worden voor 100% aangewend voor behoud van de kerk in Steenderen.
Vandaar dat er een beroep wordt gedaan op de bevolking om vriend of donateur te worden van de SOGK. Om dit te kunnen doen zal binnenkort huis aan huis het magazine 'Venster', kwartaalblad van de SOGK verspreid worden in de dorpen Steenderen en Toldijk. Hierin informatie en een opgave formulier. Nieuwe vrienden en donateurs worden beloond. Zij krijgen een mapje met fotokaarten van de Remigiuskerk. Bewoners in het buitengebied kunnen een exemplaar bemachtigen bij Coop Aalderink en Dagwinkel Willemsen.


Super Saturday de Zwaan

Hengelo - Zaterdag 2 mei is het weer Super Saturday bij café/disco de zwaan! In het café The Wembley`s en Poor John.
The Wembley`s, drie vrouwen en één man sterk, is een meidenband. Zij speelden bij voorprogramma`s van onder andere Anouk, Bløf en de Dijk. Poor John bestaat uit twee zeer getalenteerde broers. In de disco staat dj Roy. De aanvang is om 21.00 uur. Komt allen, mis het niet!


Afbeelding