Bestuurslid Bert Wisselink overhandigt Peter de Bruin de allereerste smashcard.
Bestuurslid Bert Wisselink overhandigt Peter de Bruin de allereerste smashcard.

Smashcard Badmintonclub Steenderen voorziet in behoefte

Steenderen - Eén week geleden introduceerde Badmintonclub Steenderen de smashcard: Mensen die wel willen badmintonnen maar niet meteen een vol jaar lid willen worden, kunnen een smashcard kopen. Daarmee kunnen zij 5 of 10 keer, net wat men maar aanschaft, een donderdagavond komen badmintonnen. Ook oud-leden kunnen op die manier nog eens een shuttletje meeslaan. De smashcard is ook een leuk idee om iemand cadeau te doen.

Nu al zijn de eerste twee smashcards verkocht en hebben nog eens twee mensen aangegeven er één aan te gaan schaffen. Kennelijk voorziet deze kaart in een behoefte, en daar is het bestuur van de club natuurlijk blij mee.

De eerste afnemer, Peter de Bruin uit Steenderen, geeft aan blij te zijn met deze mogelijkheid. Hij wilde graag lid worden maar kampt met een hardnekkige blessure die vrij snel de kop weer opsteekt. Hij wil graag wat langer uitproberen of sporten, en in dit geval badmintonnen, wel wat voor hem is.

Wie interesse heeft kan op donderdagavond in de sporthal meer informatie vragen en/of een smashcard kopen. Meer informatie over het reilen en zeilen van BC Steenderen lees je op de clubsite.


www.bcsteenderen.nl
(0575) 452306

Afbeelding
Afbeelding