staan van links naar rechts: Rob Kriek, Ria van Donkelaar, Rob Wopereis, allen bestuur IJzersterk Ondernemen.
staan van links naar rechts: Rob Kriek, Ria van Donkelaar, Rob Wopereis, allen bestuur IJzersterk Ondernemen. Foto: Gerwin Nijkamp

Ria van Donkelaar opent vestiging Stichting IJzersterk Ondernemen

Ruurlo - Stichting IJzersterk Ondernemen heeft sinds kort een nieuwe vestiging aan de Spoorstraat in Ruurlo. In de voormalige (kantoor)panden van Transportbedrijf Van Donkelaar heeft Ria van Donkelaar uit Keijenborg het beheer over de Ruurlose locatie van Stichting IJzersterk Ondernemen met vestigingen in Ulft en Gendringen. Op korte termijn wordt ook een vestiging in Zelhem geopend.

De jonge Achterhoekse ondernemer Jeroen Wopereis vond in maart 2011 dat het tijd werd voor een Ondernemerscentrum in Ulft: IJzersterk Ondernemen. In het begin lag de focus vooral op de startende ondernemer, maar gaandeweg verbreedde het concept zich. Het pand in Ulft, boven een bakkerswinkel, barstte al snel uit zijn voegen en het succes werd voortgezet in een voormalig bankgebouw van de Rabobank in Gendringen. Midden in het dorp vestigden zich in één klap dertig ondernemers. Op die manier kreeg niet alleen de leefbaarheid in het dorp een stevige impuls, ook werd de uitstraling van IJzersterk Ondernemen volwassen. Die volwassenheid kenmerkt zich door niet te denken in problemen maar juist in oplossingen en samenwerking met daarbij een vasthoudende drang naar groei. Stichting IJzersterk Ondernemen is een concept dat werkplekken biedt aan zelfstandig ondernemers. "We richten ons op professionals die hun bedrijf een extra impuls willen geven en professioneel voor de dag willen komen in een bedrijfspand. De keus is aan de ondernemer: Kies je voor een plek met collega-ondernemers om je heen of zit je liever in een afsluitbaar kantoor?
IJzersterk biedt meerdere mogelijkheden maar steeds: betaalbare werkplekken in een professionele omgeving", zo verklaart Ria van Donkelaar. Uitgangspunt van IJzersterk Ondernemen is dat je met elkaar meer kunt dan alleen, je inspireert elkaar, denkt mee met elkaar, je vindt een klankbord op jouw werkplek... Meer dan alleen maar een bureau en een ladekastje. Aan de Spoorstraat 68 kan men een comfortabel kantoor of een werkplek huren. Voor een werkplek betaal je 99.90 euro per maand all inclusive!

Open Huis
Onder het motto 'Samen ondernemen is de weg naar succes!' houdt IJzersterk Ondernemen Ruurlo vrijdag 1 mei van 16.00 tot 19.00 uur Open Huis aan de Spoorstraat 68. Bekijk de kantoren en werkplekken, praat met ondernemers over hun ervaringen onder het genot van een drankje en hapje. Laat u inspireren door ondernemers als AMZ, Borghuis Transport, Broutec, Cocon organiseert en VDW Images.