De lessen werden bezocht door leden samen met (groot)ouders.
De lessen werden bezocht door leden samen met (groot)ouders.

'DOG neemt je mee'

Goed verlopen sportweek bij DOG Baak

Baak - Afgelopen week was er veel te doen in gymzaal Concordia in Baak. De Nationale Sportweek is een landelijke activiteit, waaraan DOG al ruim drie jaar mee doet. Het thema was: 'DOG neemt je mee'.

De week werd goed bezocht. Er werd flink gesport tijdens de lessen. Dit deden de leden samen met ouders, opa's en oma's en vriendjes en vriendinnetjes. Vele kinderen en volwassen maakten kennis met de vereniging en het aanbod. Sport en gezelligheid in één noemer. Dat was ook de pers opgevallen. Achterhoek in beweging heeft zelfs filmopnamen gemaakt tijdens de Hiphoplessen. Een compilatie hiervan is te zien op de site.

Ook werden deze week nog finale ronden geturnd door de turnselectie. Op zaterdag 18 april turnden Silke Kornegoor, Emma Messing en Mijke Lichtenberg hun finale in de 4e divisie van Gelderland Oost. Zaterdag 25 april was het de beurt aan Lisa Kornegoor, Robin Engbers en Ilse Heebink in de 5e divisie Gelderland Oost. Helaas zijn er geen medailles mee naar huis genomen, maar het was voor de meiden een mooie ervaring om met de beste turnsters van de Achterhoek te turnen! Het was een geslaagde sportweek voor DOG Baak.


www.dogbaak.nl