Radio Filharmonisch Orkest, Mike Watt en The Deslondes

Toegevoegd aan Mañana Mañana line-up

Hummelo - Naast het meest relaxte festival van Nederland is Mañana Mañana ook een paradijs voor festival- en cultuurliefhebbers zonder enige vorm van hokjesgeest. Op de zeven podia zullen bands uit binnen- en buitenland optreden in de meest uiteenlopende stijlen. De gemene deler is simpelweg: kwaliteit.

Koper- en strijksectie Radio Filharmonisch Orkest tussen de popbands; zij staan op podium 'De Veranda' op zondag. Inderdaad, gewoon tussen de DJ's, straattheaterartiesten, popbands en ander vermaak. De oorspronkelijk uit Hummelo afkomstige Hans van Loenen is eerste trompettist van het Radio Filharmonisch Orkest en zo werd het contact gelegd. Met deze wereldwijd unieke samenwerking als resultaat!

Mike Watt is afkomstig uit San Pedro, voorstadje van Los Angeles en schreef als bassist van de legendarische experimentele punkband The Minutemen in de jaren '80 muziekgeschiedenis door een totaal unieke benadering van het genre. Hij speelt zaterdag met zijn nieuwe band CUZ op Mañana Mañana.

The Deslondes uit New Orleans zijn in de VS dé band van het moment. Met hun volledig eigen sound, geënt op traditionele blues, country en soul, speelden ze zich in de kijker van de muziekbazen van New Orleans en Nashville. The Deslondes spelen op zaterdag en zondag.
Veel bands en artiesten spelen op Mañana Mañana speciale en eenmalige maatwerk sets naast hun reguliere optredens. Bezoekers die op de camping staan hoeven hier niets van te missen. Kijk voor voorverkoop informatie op de Mañana Mañana website. Kaarten bestellen kan ook via deze site en bij alle vestigingen van Primera.
Mañana Mañana – Het meest relaxte festival van Nederland!


28 – 29 – 30 Augustus 2015
Landgoed Enghuizen, Hummelo
www.mananamanana.eu