Middelbare schooljeugd vermaakt zich prima in het schemerdonker.
Middelbare schooljeugd vermaakt zich prima in het schemerdonker. Foto: Liesbeth Oukes

Burgemeester Kruijffbad Steenderen

Eerste avond Dokkie Disco & Dokkie Party

Steenderen - Zaterdagavond 23 mei was het zover: De eerste avond Dokkie Disco! Voor het eerst de avond in tweeën gedeeld. Nu kon de basisschooljeugd discozwemmen, maar later op de avond ook de middelbare schooljeugd.

De Dokkie Disco is al jaren een leuke activiteit in het zwembad van Steenderen. De kinderen kwamen lekker zwemmen in het warme water en de vaste DJ Der Artz draaide een lekker muziekje. Natuurlijk stond de sfeervolle onder- en bovenwaterverlichting aan en werden de danswedstrijden gehouden. Deze avond vierde een van hen zijn verjaardag in het zwembad. Hij nodigde jongens en meisjes uit voor zijn feest! Omdat het vroeger begon, al om19.30 uur, konden ook de jongste A-diplomazwemmertjes komen.
De Dokkie Party van 21.30 – 23.45 uur was nieuw deze avond. Een groep middelbare schooljeugd vermaakte zich prima in het schemerdonker op en rond de waterspin en de ronddrijvende ballen. Op het terras was het ondertussen goed toeven en bij de kiosk was een drankje en een hapje verkrijgbaar.
Dokkie Disco&Party is nog op de volgende zaterdagavonden: 27 juni – 1 augustus – 5 september. Houd de website van het zwembad in de gaten voor verschuivingen in verband met het weer.


www.zwembadsteenderen.nl