KBO IJsselsenioren genieten tijdens de autotocht door de Achterhoek.
KBO IJsselsenioren genieten tijdens de autotocht door de Achterhoek.

Mooie route door de Achterhoek

Autotocht KBO IJsselsenioren

Steenderen - Op donderdag 21 mei vertrokken 39 mensen en 9 auto's om 13.00 uur naar Imkerij De Besker via een mooie route door de Achterhoek naar Kotten waar deze Imkerij midden in een prachtig landschap ligt.

"Om half drie daar aangekomen werden wij ontvangen met koffie of thee en ja je raad het al honingkoek," aldus een medereiziger. "Na deze eerste consumptie kregen wij met dia's een uitleg over het wel en wee van de bijen."

Het heeft heel wat voeten in de aarde voor dat er een potje honing is. De spreker laste nog een kleine pauze in voor een tweede kopje koffie of thee.

Daarna ging hij verder met zijn verhaal. Het was heel interessant en men kon merken dat deze man met hart en ziel bezig was met zijn hobby.

Om 17.00 uur vertrokken het gezelschap naar Voorst-Gendringen om bij Restaurant van Hall een heerlijk warm en koud buffet te nuttigen. Er werd ontzettend veel gegeten. Hier was niets te bespeuren dat oudere niet veel meer eten. Na deze lekkere maaltijd was het tijd om naar huis te gaan, en een ieder was tevreden en voldaan om huiswaarts te keren.

Tot de volgende tocht.