Impressie van het schooltennis op de tennisbanen in Steenderen.
Impressie van het schooltennis op de tennisbanen in Steenderen.

Schooltennis voor basisscholen in Steenderen, Baak en Toldijk

TV De Nieuwe Hellewei in Steenderen

Steenderen - Zoals ieder voorjaar werd op de tennisbanen in Steenderen weer het schooltennis georganiseerd. De basisscholen in Steenderen, Baak en Toldijk hebben allemaal weer enthousiast gereageerd op de uitnodiging van TV De Nieuwe Hellewei om op hun park (opnieuw) kennis te maken met de toch wel erg leuke tennissport!

De lessen werden dit jaar verzorgd door de nieuwe clubtrainster Lisette Dijkman. Onder haar bevlogen en deskundige leiding werd vrijwel het gehele slagenrepertoire doorgenomen. Na afloop van de tennisles was er voor iedereen een drankje, een door fruitbedrijf Horstink gesponsorde appel en het schooltennisdiploma. Kinderen die veel vaker op de baan zouden willen staan wordt de mogelijkheid geboden om een eerste jaar lid te worden voor slechts €30, inclusief 3 lessen.

Als straks per 1 januari 2016 het nieuwe Kindcentrum Steenderen in gebruik wordt genomen, kunnen leerlingen van deze school de tennissport beoefenen op een fantastisch tennispark dat is gelegen naast de school. Beter kan toch niet!

"Bent u als senior ook enthousiast, schroom dan niet om eens vrijblijvend mee te spelen. Op bijvoorbeeld de woensdagavond of zondagmorgen zijn er altijd leden aanwezig en bent u van harte uitgenodigd een balletje mee te slaan." Daarnaast kent de vereniging speciaal voor hen die een sport beoefenen die in de zomerperiode stil ligt, het zogenaamde zomerabonnement.
Voor meer informatie, kunnen belangstellenden kijken op de webpagina van de vereniging. Wie vragen heeft, kan contact opnemen met de secretaris. Toernooispelers kunnen zich trouwens binnenkort alweer, via toernooi.nl, opgeven voor het dit jaar voor de tweede keer te organiseren Autobedrijf Melgerstoernooi!


www.hellewei.nl
secretaris@hellewei.nl