Afscheid van de St. Martinusschool gaat niet ongemerkt voorbij.
Afscheid van de St. Martinusschool gaat niet ongemerkt voorbij.

Na 95 jaar sluit de school definitief

Knallend afscheidsfeest St. Martinusschool

Baak - Aan het einde van dit schooljaar sluiten de poorten van de St. Martinusschool na 95 jaar definitief. Dit laat de school natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Samen met een aantal enthousiaste ouders is er voor gezorgd dat de St. Martinus eindigt met een knal!

Afscheidsproject en -feest
De laatste week van het schooljaar staat voor de kinderen van de St. Martinusschool in het teken van een afscheidsproject met als thema 'De bakens verzetten'. De week eindigt met een grote afsluiting tijdens het afscheidsfeest op donderdag 9 juli vanaf 18.30 uur. Voor dit (gratis toegankelijke) feest is iedereen van harte welkom die zich op de één of andere manier verbonden voelt of is geweest bij de St. Martinusschool.

Expositie van oud beeld- en fotomateriaal

De avond start met een ontvangst met koffie, thee en iets lekkers. Daarna is er gelegenheid om in de school te kijken waar de kinderen deze laatste schooldagen mee bezig zijn geweest. Wat dit precies is, blijft uiteraard een verrassing. Tevens is er een expositie van oud beeld- en fotomateriaal.

Op het schoolplein is de hele avond ook van alles te doen. Het feest wordt omlijst met (live)muziek.
Hapje en drankje
Natuurlijk wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. Dankzij diverse giften, sponsors en een spaarpotje van school kunnen we alle aanwezigen een drankje en een hapje aanbieden. Extra consumpties zijn voor eigen rekening.

Uniek afscheid
Halverwege de avond wordt door de huidige leerlingen op originele wijze afscheid genomen van hun Martinusschool. Dit zal een uniek en ongetwijfeld ook emotioneel moment worden. Na dit officiële gedeelte is er uiteraard nog tijd om te praten en met elkaar herinneringen op te halen. De organisatie hoopt op veel bezoekers en een fantastisch afscheid.
Om een idee te hebben hoeveel mensen er komen, willen we graag dat je je wel even aanmeldt. Dit kan via de website.
Tevens is het mogelijk je aan te melden door een briefje met je naam, het aantal personen waarmee je komt en eventueel een e-mailadres en/of telefoonnummer te deponeren in de speciale brievenbus bij de school.
Dus oud-leerlingen, dorpsgenoten, oud- leerkrachten kom donderdag 9 juli naar Baak en neem voor de laatste keer een kijkje in de school, praat bij met oud-klasgenoten en ontmoet de juffen en meesters van toen en nu en neem samen met de huidige leerlingen, hun ouders en het team afscheid van de St. Martinusschool in Baak.


www.afscheidmartinusschool.webklik.nl