Peuters van Hopza op bezoek bij de boerderij.
Peuters van Hopza op bezoek bij de boerderij.

Stichting Peuterspeelzalen Bronckhorst

Peuters Peuterspeelzaal Hopza de boer op

Hengelo - Afgelopen week hebben de peuters van peuterspeelzaal Hopza te Hengelo net als voorgaande jaren een bezoek gebracht aan de boerderij.

Fons en Ingrid Peterse zijn een enthousiast boerenpaar! Ze stellen de boerderij beschikbaar voor educatieve rondleidingen aan basisschoolkinderen van allerlei leeftijden. Dat is enorm belangrijk vinden zij.

Zo nemen zij ook één keer per jaar een ochtend vrij voor de peuters van Hopza, die natuurlijk een iets andere rondleiding krijgen. Daarbij gaat het vooral om kijken naar de kalfjes, ruiken aan de koeien, wat plast een koe veel en gooien met persvoer of stro....
Daarnaast genieten van de ruimte, rennen en spelen in de prachtige tuin en natuurlijk hoort daar iets lekkers bij!
Het buitenleven is prachtig en daar mag iedereen van genieten! Fons en Ingrid, bedankt voor de gastvrijheid! De peuters hebben enorm genoten!
Peuterspeelzaal Hopza valt met ingang van 1 augustus onder Markant peuteropvang. Voor opgave kunnen belangstellenden zich melden bij de klantenservice.


klantenservice:
(085) 2735271
info@markantpeuteropvang.nl


Donderdag 18 juni

Volksdansen de Keijkamer

Keijenborg - Alvast als opwarmer en oefenochtend voor de kermis.

In de Keijkamer van Dorpshuis De Horst in Keijenborg wordt een ochtend volksdansen georganiseerd van 10.00 uur tot 11.30 uur. Iedereen is welkom.