Antoon Peppelman en Bas Nijhuis reikten bekers uit aan de aanvoerder van Vorden B1.

Bronckhorst B Jeugd voetbaltoernooi 2015 Zelhem

Vorden B1 winnaar

Zelhem - De zevende editie van het Bronckhorst Jeugdvoetbaltoernooi voor B teams dat op zaterdag 6 juni bij VV Zelhem werd gespeeld, is gewonnen door Vorden B1. Een boeiend en sportief toernooi met finales onder leiding van top-scheidsrechter Bas Nijhuis. De B jeugd teams van Vorden B1 en Zelos B1 speelden de finale wedstrijd om plek 1 en 2. De wedstrijd eindigde na 2x15 minuten in een 1 – 0 overwinning voor Vorden B1 en daarmee won Vorden het toernooi.

Onder leiding van voorzitter Hanny Vrieze van VV Zelhem werden de diverse prijzen uitgereikt. De wisselbeker werd uitgereikt namens B&W van de gemeente Bronckhorst uitgereikt door wethouder Antoon Peppelman. Bas Nijhuis reikte ook een beker voor de nr. 1 van het toernooi uit aan de aanvoerder van Vorden B1.
De strijd om de plaatsen 3 t/m 9 was ook zeker spannend. De wedstrijden om plek 3 en 4 tussen Pax en HC'03 B1 en om plek 5 en 6 tussen Zelhem en Basteom, werden ook geleid door Bas Bijhuis. Pax behaalde de 3e plaats en HC'03 werd vierde. Basteom werd na een strafschoppen serie vijfde en Zelhem B1 zesde. Verder in de eindrangschikking zevende Halle B1, achtste Zelos B2 en negende Keijenburgse boys B1.
Met medewerking van de Graafschap werden de spelers van het toernooi ook individueel beoordeeld op hun prestaties en werd Donny Martensen van Zelos B1 gekozen tot beste speler van het toernooi. Hij kreeg een fraaie beker en mocht uit handen van speler de nieuwe beloften-keeper van De Graafschap Jordy Rondeel een shirt in ontvangst nemen en een beker van Mogelijk gemaakt door de VVD Bronckhorst en uitgereikt door Thea Lusink.

De Graafschap verleende ook medewerking door keeper Jordy Rondeel bij het strafschoppen schieten. De penalty bokaal werd gewonnen door het team van Keijenburgse Boys. De beker daarvoor werd uitgereikt door Luuk Preijde van de PvdA van de gemeente Bronckhorst.
Bij het uiterst sportief verlopen toernooi werd tot sportiefste ploeg gekozen het team van Zelos B2. De sportiviteitsbeker werd uitgereikt door Wilco Pelgrom van het CDA van de gemeente Bronckhorst.
De organiserende vereniging VV Zelhem kan terugkijken op een uiterst geslaagd toernooi. Het toernooi met 9 deelnemende teams werd voor de zevende keer georganiseerd op de velden van voetbalvereniging Zelhem. Dank aan hoofdsponsor Rabobank, subsponsor Totaalsport.nl en alle overige sponsoren, alle medewerkers en uiteraard het publiek. Een mooie promotie voor het jeugdvoetbal in de gemeente Bronckhorst.

Beste speler van het toernooi Donny Martensen kreeg van De Graafschap Jordy Rondeel een shirt.