Sportieve wedstrijden tijdens het WIK Beachvolleybaltoernooi: Volleywood.
Sportieve wedstrijden tijdens het WIK Beachvolleybaltoernooi: Volleywood. Foto: Liesbeth Oukes

Laatste keer Repair Café Hengelo voor de zomerstop

Hengelo - Donderdag 18 juni is het Repair Café geopend. Het is de laatste keer voor de zomerstop. Wie nog wat te repareren heeft, kan naar het Repair Café in Hengelo komen.

"We repareren samen met u elektrische apparaten, kleding, lampen etc. Heeft u iets waarvan u niet weet of het de moeite loont, kom dan naar onze reparateurs en zij bekijken samen met u wat er moet gebeuren."

Het Repair Café is het afgelopen seizoen tien keer geopend en vele mensen wisten het Repair Café te vinden en gingen weer gelukkig naar huis. Ook voor de vrijwilligers van het Repair café is het geweldig om te zien dat zij een bijdrage kunnen leveren om andere mensen te helpen.
In september start er weer een nieuw seizoen! Zij hopen u ook dan weer te ontmoeten. Openingstijd: derde donderdag van de maand van 16.00 uur tot 20.00 uur. Kosten: vrije gift.


Repair Café
Kerkstraat 15 Hengelo, in de Smederij
(0575) 464695


WIK Volleywood toernooi stijlvol verlopen

Steenderen - Geflankeerd door twee beveiligers reed een witte limousine de Rouwenhorst Arena in. Het organisatieteam van het WIK beachvolleybaltoernooi werd in stijl afgeleverd, om drie dagen lang, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juni het toernooi te leiden. Het thema: Volleywood!

Deelnemers en bezoekers genoten een heel weekend van mooi weer, sportieve wedstrijden en gezellige pauzes gedurende de dag en feesten in de avond.
Vrijdagochtend speelden de leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen uit Baak, Toldijk en Steenderen hun wedstrijden op het beachvolleybalterrein. Deze teams streden om de eer en vermaakten zich tussendoor prima, bijvoorbeeld met bungee trampoline springen. De middag werd afgesloten met friet, frikandel en ranja.

De zaterdag begon later in de middag met sportwedstrijdjes op het zand. Die avond genoten feestgangers van een sportgala/beachfeest, met muziek van DJ Double U2.

Zondag was de grote dag met 78 deelnemende teams en individueel jonge spelertjes in vijf poules: Mix, Dames, Heren, Jeugd en Mini's. Na een warming-up gingen de wedstrijden van start. Het vele publiek genoot van sportieve wedstrijden, waarbij de spelers fanatiek streden om de hoogste eer. Aan het einde van de middag werden de prijzen uitgereikt aan de drie besten van de verschillende categorieën.

De beachcommissie van WIK kan terugkijken op een succesvol weekend. Met tot slot dankwoorden voor de EHBO, Herbert en Miranda voor het gebruik van hun terrein, vrijwilligers en deelnemers. Na dit officiële deel van de dag, konden de barbecues worden aangestoken.

Uitslagen:
Heren: 1. Underdog, 2. Take 3, 3. Super Stufi.
Dames: 1. Party Animals, 2. Olde bokken en Debby, 3. De koele kikkers.
Jeugd: 1. Coole kikkers, 2. Beachgurls, 3. Volleywood.
Mix: 1. De Toppers, 2. Red Wodka, 3. Krakakaaa.
Mini's: 1. Jelle, gedeelde plaats 2.
Emma en Noa.


Foto's:
www.wiksteenderen.nl
www.achterhoekfoto.nl


Bridgen in Toldijk

Toldijk - Donderdagavond 11 juni was het weer gezellig bridgen met 25 paren in 2 lijnen. Emmy Stegeman had (zoals gewoonlijk deze zomerbridge) voor mooie prijzen gezorgd. Wedstrijdleider Ruud Bijloo kon de wedstrijden al om 19.30 uur laten beginnen.

Uitslag: Lijn A: 1. Dick Brinkman & Hans Dekker, 2. Foke Peyzel & Roelie Hiemcke 55,56%, 3. Joke Damveld & Hans Oldhoven 55,21%. Lijn B:
1. Henny Deunk & Wil Matser 68,75%, 2. Irene Lichtenberg & Theo Schoenaker 60,63%, 3. Wil ten Holder & Leny Lamers 58,85%.
Ook op 4 juni waren er twee lijnen:
Uitslag Lijn A: 1. Mariette Kok & Renate Lubke 58,85%, 2. An Wortel & Paul Niks 56,25%, 3. Dick Weijers & Gertie Hissink 53,65%. Lijn B:
1. Hans Jansen & Ruud Bijloo 65,10%, 2. Fryda Driever & Harrie Pelgrom 64,58%, 3. Wil ten Holder & Lenie Lamers 57,81%.
Op donderdag 18 en 25 juni is gewoon Zomerbridge op onze vaste locatie: Café Restaurant Den Bremer, ZE-weg 37 te Toldijk. Graag uiterlijk 19.15 uur in de zaal aanwezig zijn i.v.m. het opstellen van het wedstrijdschema. Ieder is van harte welkom, zo mogelijk als bridgepaar. Geen partner? Bel voor bemiddeling de wedstrijdleiding.


06-53548080