Werk van Purusha van de Graaf: 'Hoedster van de stad'.
Werk van Purusha van de Graaf: 'Hoedster van de stad'.

Expositie voormalige pastorie Olburgen

Kunstwerken van Purusha van de Graaf

Olburgen - In de prachtige voormalige pastorie van Olburgen houdt de organisatie Liefde voor Leven exposities van het werk van Purusha van de Graaf uit Zutphen.

Deze keer is de samensteller Pauline Dieleman uit Doesburg. Zij zegt zelf over het werk: "De kunst van Purusha maakt mij blij! Voornamelijk door de vormen en het kleurenpallet dat zij gebruikt. Zij voeren je mee naar een andere wereld." Het werk is opgenomen in diverse nationale en internationale kunstcollecties en op talloze plaatsen geƫxposeerd zoals onder andere in New York.

Meegevoerd worden naar een andere wereld

De InitiatiefOrganisatie Liefde voor Leven heeft het GezondheidsCoƶperatief Nederland (GCN) opgericht: een ledenorganisatie op het gebied van gezondheid.

Het GCN als organisatie is te vergelijken met de ANWB die de belangen behartigt van haar leden alleen op het gebied van mobiliteit.

Daarnaast is de InitiatiefOrganisatie ook een nieuwe zorgverzekering voor de leden van het GCN aan het opbouwen: de GezondheidsVerzekering. Kernwoord bij beide initiatieven is Keuzevrijheid.
De opening van de expositie is op zondag 28 juni van 14.00 tot 16.00 uur. Purusha zal ook bij de opening aanwezig zijn en een aantal gedichten uit eigen werk voordragen. Het is buiten deze middag ook mogelijk vrijblijvend een afspraak te maken om het werk te komen bewonderen.


Oude Pastorie
Olburgseweg 2
7225 NB Olburgen