Voedselbank van Zelhem kreeg als gift twintig gevulde kratten.
Voedselbank van Zelhem kreeg als gift twintig gevulde kratten.

Twintig gevulde kratten van AH

Voedselbank ontvangt gift

Zelhem/Hengelo - Opnieuw is de voedselbank van Zelhem verrast met een gift van wel 20 gevulde kratten van de Albert Hein uit Hengelo voor de voedselbank van Zelhem en omstreken.

De inhoud van de kratten is een welkome aanvulling op de pakketten zoals die elke week worden samengesteld. De kratten van AH bevatten makkelijk te bereiden maaltijden, ingrediënten voor bij de lunch en maaltijden en nog veel meer.
De gebruikers van de voedselpakketten kunnen de komende weken gedeelten ervan in hun pakket vinden. Annie en Hennie zullen daar weer voor zorgen.
Met dit artikeltje en foto wil de Diaconie van Zelhem de AH van harte danken.


Eerste Achterhoekse Klavertje 4-daagse

Vier geslaagde fietsdagen

Regio - De eerste Achterhoekse Klavertje 4-daagse is een feit. De organisatie is trots op alle vier fietsdagen. De fietsers waren namelijk zeer tevreden en voldaan en daar ging het allemaal om! Mede door alle deelnemers, vrijwilligers, sponsoren, opengestelde bedrijven en horeca onderweg en bezoekers is deze eerste editie geslaagd. De organisatie bedankt iedereen voor de prettige samenwerking en graag tot volgend jaar!

De deelnemers waren vol lof over de vier routes (Hessenwegenroute, Bronkhorstroute, Wolfersveenroute en Kastelenroute) en over de bezoekjes onderweg aan de opengestelde bedrijven.

Na terugkomst was het steeds lekker napraten en nagenieten in een gezellige Achterhoekse sfeer van muziek, dans, oude ambachten, streekproducten en ga zo maar door. Op en rond het terras van Eetcafé Jansen&Jansen was het goed vertoeven en heel gezellig.

Ook op Facebook verschenen de nodige positieve reacties, zoals: "Wij hebben alle vier dagen de tocht uitgereden. Alle lof voor de organisatie! Alleen voor volgend jaar hopen op beter weer!" en "Wij kijken met veel plezier terug op onze eerste Achterhoekse Klavertje 4-Daagse. En dat ondanks wat hinderlijke nattigheid onderweg. De nattigheid na aankomst maakte dat weer ruimschoots goed."
Ruim 100 deelnemers namen aan alle vier fietsroutes deel en ontvingen als eerbetoon de allereerste medaille van de organisatie. De dag-deelname varieerde nogal als gevolg van de weerberichten.

Gemiddeld namen ruim 200 fietsers per dag deel, waarvan ongeveer 1/3 deel elders uit het land en zelfs uit België. Opmerkelijk is dat meerdere trajecten op de routes ook niet bekend waren bij de fietsers uit de eigen streek. Door ruim 30 vrijwilligers is met veel plezier een bijdrage geleverd aan deze eerste Achterhoekse Klavertje 4-daagse.

Naast de inzet van de dames van Pink Spirit bij de inschrijfbalie die tevens geld inzamelden voor het KWF was ook een groep van dames actief op het startplein en op de stempelplaatsen onderweg. Dat alles is zeer gewaardeerd door de deelnemers.

Het concept voor de eerste Achterhoekse Klavertje 4-daagse in de gemeente Bronckhorst is geslaagd: vier dagen fietsen vol beleving!
De Stichting Achterhoekse Klavertje 4-daagse stelt liefhebbers ook de komende tijd in de gelegenheid om te genieten van de vier prachtige fietsroutes. De vier fietskaarten zijn verkrijgbaar voor in totaal € 10,00 bij Eetcafé Jansen&Jansen, Spalstraat 1, Hengelo.


www.ak4d.nl