Vier avonden doken de deelnemers in het bad om hun baantjes te zwemmen.
Vier avonden doken de deelnemers in het bad om hun baantjes te zwemmen. Foto: Liesbeth Oukes

Donderdags turndemonstraties van SGV en DOG

Negentig deelnemers Zwemvierdaagse

Steenderen - De zwemvierdaagse van het Burgemeester Kruijffbad werd gehouden van dinsdag 23 tot en met zaterdag 27 juni. Iedereen die minimaal vier avonden zijn rondes zwom, kreeg een medaille. De hele week werden er leuke activiteiten in en om het zwembad georganiseerd.

De zwemvierdaagse in Burg. Kruijffbad Steenderen begon dit jaar op dinsdag 23 juni, zodat er op de zaterdag een leuke slotavond kon worden georganiseerd. Vijf avonden lang werd in twee groepen het verplicht aantal rondjes gezwommen.
Daarnaast konden verschillende spellen worden gedaan rond het zwembad, zoals lopen in grote aquaballen, geld opduiken, waterballonnen gooien, muziek luisteren en op donderdag een turndemonstratie.
De springgroepen en turnselecties van DOG Baak en SGV Steenderen zorgden ervoor dat het publiek een indruk kreeg van wat er allemaal kan op een tumblingbaan. Na een warming-up startte de groep van SGV Steenderen, waarna de springgroep en selectieturnsters van DOG Baak hun show gaven met het thema zwembad. Omdat de zwemvierdaagse dit jaar eindigde op de zaterdag, werd aansluitend een gezellige en spetterende Dokkie Disco en Dokkie Party gehouden.


www.zwembadsteenderen.nl