Rommelmarkt van St. Jan op het Booltinkplein.
Rommelmarkt van St. Jan op het Booltinkplein. Foto: Liesbeth Oukes

Jarenlange traditie op het Booltinkplein

Rommelmarkt Keijenborg zondag 5 juli

Keijenborg - Op zondag 5 juli zal door het Schuttersgilde St. Jan op het Booltinkplein in Keijenborg een rommelmarkt worden gehouden. Een traditie die door de jaren heen niet alleen in Keijenborg, maar ook ver daarbuiten een naam heeft opgebouwd.

De opbrengst van de rommelmarkt komt ten goede aan de aanschaf en het onderhoud van de vele uniformen en instrumenten van de Drumfanfare St. Jan. Bovendien zal door de opbrengst ook de jeugd haar muzikale opleiding in het dorp kunnen blijven volgen.

Diverse vrijwilligers zijn achter de schermen al bezig met de noodzakelijke voorbereidingen. Een behoorlijke voorraad 'rommel' en mooie curiosa staan al opgeslagen.

Voor uniformen, instrumenten en jeugdopleiding

Bruikbare spullen
Voor deze rommelmarkt zijn nog bruikbare spullen van harte welkom.

Niet bruikbare spullen en grote meubels (die niet door één persoon meegenomen kunnen worden) en oude, niet bruikbare elektrische apparatuur, zoals koelkasten, computers en TV's, kunnen geweigerd worden. Op zaterdag 4 juli zullen leden en vrijwilligers van St. Jan binnen de dorpskernen van Keijenborg en Velswijk spullen huis-aan-huis ophalen.

Ook kunnen op zaterdag 4 juli zelf spullen worden gebracht bij de opslagplaats op het kermisterrein (hoek Kerkstraat – Past. Thuisstraat) van 10.00 tot 13.00 uur. Hier is ook een oudijzer-container geplaatst waarin ijzer, aluminium, koper, lood en zink kan worden gedeponeerd.
De Drumfanfare St Jan is niet meer weg te denken. Met behulp van uw bijdrage zal ook de drumfanfare in staat zijn de festiviteiten in Keijenborg muzikaal te kunnen blijven ondersteunen.

De jaarlijkse rommelmarkt van Drumfanfare St. Jan Keijenborg wordt gehouden op zondag 5 juli. Aanvang 10.00 uur. Komt allen zondag 5 juli naar het Booltinkplein!


www.schuttersgildestjan.nl