Stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst organiseert een eXperience.
Stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst organiseert een eXperience.

Gezellige week in het teken van eXperience

X-Camp: jongeren met stalen zenuwen

Bronckhorst - Stichting CJV Zomerkampen Bronckhorst organiseert van zaterdag 25 juli tot zaterdag 1 augustus voor jongeren in de leeftijd van 13 tot 16 een super gezellige week die in het teken staat van eXperience. Doel; zoveel mogelijk sportieve en spannende activiteiten beleven.

Ook dit jaar is er weer een extra uitdagend programma opgezet met diverse outdoor-activiteiten. Verder worden er spellen gespeeld en is het vooral erg gezellig.

Sportieve en spannende activiteiten

Er zijn elk jaar verschillende activiteiten, zoals bijvoorbeeld wandklimmen, abseilen of kanoën. Vorig jaar zijn de deelnemers zelfs naar een dierentuin geweest. Zij blijven niet op één plaats, maar fietsen door Nederland. De bagage wordt met een bus vervoerd, dus dat is lekker fietsen. Er zijn meerdere speciale plekken uitgezocht waar het kamp wordt opgeslagen, zo blijft het kamp extra spannend en weet de deelnemers van te voren niet waar ze slapen gaan!
De jongeren slapen in verschillende kleine tenten. In het begin is het natuurlijk even wennen aan elkaar, maar aan het eind van de week zijn er vaak vriendschappen voor het leven gesloten. Het is een hele leuke manier van vakantie vieren, zeker als zij niet met de ouders op vakantie gaan. Het is natuurlijk gezellig om samen met een vriend of vriendin te gaan, maar dit hoeft niet. Deelnemers ontmoeten op deze manier vanzelf andere jongeren.
Op maandag 6 juli is er een informatieavond voor alle jongeren en hun ouders en voor degene die nog twijfelen of nog wat extra informatie willen hebben. De reeds opgegeven deelnemers zijn er ook. Deze wordt gehouden aan de Kerkstraat 15 te Hengelo aanvang 19.30 uur.
Er zijn nu nog wat plaatsen over, aarzel niet maar schrijf snel in. Wie durft het aan? Dit kan via de site of stuur een mail naar: info@cjvzomerkampen.nl. Wie nog vragen heeft, kan bellen met Arjen Jolink, telefoon (06) 24349011 hoofdleiding X camp, of kijk op de site.


www.cjvzomerkampen.nl