Zutphens trio presenteert zich

CyRo bij LIVE@IDEAAL

Zelhem - Cynthia en Robin komen uit Zutphen. Ze leerden elkaar eind 2011 kennen in 'de Huisband', een gezellige gitaargroep onder begeleiding van Bart Perenboom. De Huisband kwam wekelijks bij elkaar om lekker muziek te maken en te oefenen voor kleine optredens. Na ongeveer een jaar besloten Cynthia en Robin samen naar een Jamsessie te gaan.

Deelname aan die Jamsessie leverde een leuk optreden op bij de open dag van Vriese Music Palace in Doetinchem. Door dat optreden ontdekten Cynthia en Robin dat ze toch wel erg graag vaker met z'n tweeën op zouden willen treden.
De naam CyRo was al snel bedacht. In het begin speelden ze voornamelijk covers op Jamsessies en tijdens het maandelijks evenement 'Zutphen speelt', maar de laatste tijd richt CyRo zich meer op eigen geschreven nummers.

Sinds oktober 2014 is het duo versterkt met percussionist Armein Broer van Dijk. Samen met Armein deden ze mee aan de 'Singer Songwriter Contest 2014' en ook op de single 'Stay' is Armein te horen.

Onlangs werd nog een nieuw bandlid aan CyRo toegevoegd. Victor Macaré, gitarist bij onder andere 'Op Drift' en 'Gratis Bier', speelt bij CyRo op de basgitaar en hij verzorgt de achtergrondzang.
LIVE@IDEAAL wordt iedere woensdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur uitgezonden. Het programma is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via de website.

Bands en artiesten die ook live in het programma willen komen spelen, kunnen mailen naar live@ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. live@ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.


www.ideaal.org