Marja Schaaf ontvangt voor Jarige Job een cheque van Adriana Achterkamp.
Marja Schaaf ontvangt voor Jarige Job een cheque van Adriana Achterkamp.

Lionsclub Bronckhorst helpt Stichting Jarige Job

Cheque van 1000 euro overhandigd

Baak - Op woensdag 24 juni heeft de Lionsclub Bronckhorst een cheque van € 1000 overhandigd aan Marja Schaaf, een vertegenwoordiger van de Stichting Jarige Job. De president van de club, Adriana Achterkamp, overhandigde haar deze cheque in het bijzijn van de clubleden.

Daarna heeft Marja een korte lezing gegeven over de stichting en voorbeelden laten zien van wat er zoal in een geschenkdoos zit.
De Stichting De Jarige Job heeft als doel verjaardagsdozen uit te reiken aan gezinnen die financieel niet in staat zijn om een verjaardag te vieren voor hun kind. In de doos zit een kadootje voor het kind van de ouders, een kadootje van elk broertje en zusje, slingers voor in huis, traktatie voor de klas op school en voor de leerkracht. Daarnaast nog spullen om een verjaardagstaart te bakken.

Hiermee kan het kind met veel plezier naar school gaan en zijn of haar verjaardag vieren. Zonder dit melden de kinderen zich op de dag vaak ziek uit schaamte!
De LC Bronckhorst heeft over het verenigingsjaar 2014-2015 gemeend deze Stichting in aanmerking te laten komen voor één van de Goede Doelen. Het andere grote doel was onder andere een bijdrage aan de 3 geprivatiseerde zwembaden binnen de gemeente.