Steunen door stemmen

Groepsruimte in Baakse St. Martinuskerk

Baak - De Rabobank stelt geld beschikbaar voor de regio. In Baak staat het achterste deel van de kerk al enige tijd leeg. Graag willen de vrienden van de Parel van Baak dat deze ruimte gebruikt gaat worden als multifunctionele groepsruimte voor de hele regio.

Voor het verbeteren van de akoestiek hebben de vrienden een aanvraag ingediend bij het coöperatiefonds. Daar kunnen leden van de Rabobank een stem op uit brengen. Het zou ze geweldig helpen door hier aan mee te werken. Het kost enkel iets vrije tijd, maar geen geld.
Tot en met 15 juli kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek drie stemmen uit brengen. Per project kan één stem worden uitgebracht.
Omdat er drie stemmen uitgebracht kunnen worden is het aan de stemmer op welke overige twee projecten hij stemt.

Stemmen voor St. Martinus kan nog tot en met 15 juli

Let op, omdat de andere projecten in de categorie cultuur concurreren met het project van de St. Martinuskerk in Baak, is het slim om de andere twee stemmen uit te brengen in een andere categorie dan cultuur.
Wie wel klant is, maar geen lid van Rabobank Noord- en Oost Achterhoek kan lid worden en binnen één week een stem uitbrengen. Dit betekent dat wanneer iemand wil stemmen, hij uiterlijk 8 juli zijn aanvraag voor lidmaatschap moet hebben gedaan. Via www.stemophetcooperatiefonds.nl is gemakkelijk het lidmaatschap aan te vragen. Wie al lid is, kan direct naar het project van de Parel van Baak via onderstaande link.


www.stemophetcooperatiefonds.nl