Willie Ehringfeld in haar laatste rol met tegenspeler Henk Huurnink.
Willie Ehringfeld in haar laatste rol met tegenspeler Henk Huurnink. Foto: Liesbeth Oukes

Afscheid van het toneel: Willie Ehringfeld

Toldijk - Dinsdag 30, donderdag 2, vrijdag 3 en zaterdag 4 juli werd het jaarlijkse Toldieks Feest georganiseerd met vaste onderdelen als de toneelavonden, de optocht en het feestprogramma met onder andere vogelschieten, vogelgooien, de kinderspelen, muziek en de kermisattracties.

Toneelgroep Toneel uut Toldiek (TuT) presenteerde het blijspel 'Trammelant in de Sprokkelstraat'. Een vrolijke komedie in vier bedrijven van Jan Hoogervorst.
De toneelgroep zoekt nieuwe spelers. Als er meer spelers zijn, is er meer keuze voor leuke toneelstukken waar meer spelers voor nodig zijn! Aanmelden kan bij een van de spelers van de TuT.
Willie Ehringfeld is al jarenlang onderdeel van de Toneelgroep. Zo was zij bijvoorbeeld in 2010 te zien in het blijspel 'De sok van opa Keuterboer' als Ellie Keuterboer.
In 2013 was zij regisseur voor het stuk 'De roddeltante'. Een jaar later, 2014 speelde zij Lisa Breukelhof in het blijspel 'Ach … wat is perfect'.
Dit jaar speelde Willie Ehringfeld voor de laatste keer haar rol bij het Toneel uut Toldiek. Als Dora speelde zij een fantastische rol in het blijspel 'Trammelant in de Sprokkelstraat'.
Zij kreeg van de spelers een bos bloemen, maar ook werd gepast afscheid van haar genomen: met een geintje. Dat zij nu de klos was, kon ze natuurlijk best waarderen.
Foto's van het toneel, de kermisoptocht en vogelwei activiteiten staan op de website:


www.achterhoekfoto.nl