Evert van der Spoel bedacht de naam: Sportcafé 't Wesseltje.
Evert van der Spoel bedacht de naam: Sportcafé 't Wesseltje.

Sporthal Steenderen onthult nieuwe naam kantine

Na het sporten naar Sportcafé 't Wesseltje

Steenderen - Het sportcafé van sporthal Het Hooge Wessel in Steenderen heeft een officiële naam: sportcafé 't Wesseltje. Evert van der Spoel bedacht deze naam en mocht vrijdagmiddag 3 juli het bord onthullen.

Marijke Melsert, bestuurslid van stichting SCE: "We zijn nu sinds een jaar verantwoordelijk voor sporthal en zwembad. Voor de sporthal is er met name veel gedaan in de organisatie van de verhuur en ook in de aankleding van de sportkantine.

Daar hoort een echte naam bij. Het is namelijk meer dan alleen een kantine, het is een ontmoetingsplek waar je na het sporten samenkomt, iets drinkt, nakletst, een hapje eet."

De stichting had een wedstrijd uitgeschreven voor de schoolkinderen van Bronckhorst West. Evert van der Spoel kwam met de winnende naam 't Wesseltje. "Het klinkt gezellig en past ook bij Het Hooge Wessel, de naam van de sporthal," aldus Evert.
De vijftig aanwezigen kregen allemaal een ijsje omdat ze zo dapper waren om vrijdagmiddag in de zinderende hitte de onthulling bij te wonen.


www.sporthalsteenderen.nl
https://www.facebook.com/sporthalsteenderen