De drie winnaars van het verkleed zwemmen tijdens de slotdag. Foto: Herma Hulleman
De drie winnaars van het verkleed zwemmen tijdens de slotdag. Foto: Herma Hulleman

Verkleedfeestje zwembad Steenderen zeer geslaagd

Steenderen - "Er komt niemand met die koude, regenachtige weer", riep de badjuf, maar ze had het nog niet gezegd of daar kwamen de eerste verklede zwemmers al aan afgelopen zondag op het Burg. Kruijffbad.

Zelfs ouders doken verkleed het water in, in hun pyjama, met handschoenen en sjaals om, als rocker... Het zwemwater was met 31 graden heerlijk en de toeschouwers buiten het bad hadden het nog kouder dan de zwemmers in het bad. Clown Heidi maakte er als dansende clown en ballonnen-kunstenaar helemaal een mooi feestje van. Iedereen buiten het bad vermaakte zich verder met schminken en de ouders zaten beschut in een tent aan de koffie. Krokodil Michel, Halloween-dame Carice en zeemeermin Floor gingen er uiteindelijk met de prijzen vandoor. Een zeer geslaagd feestje en zeker voor herhaling vatbaar volgend jaar. Kijk voor alle foto's op www.zwembadsteenderen.nl.
Zondagavond was er een afsluitende BBQ voor alle hardwerkende 130 vrijwilligers die zorgen dat het zwembad open kan blijven. Voorzitter Frans Smit van de stichting SCE (beheer sporthal+zwembad): "Ik heb de uiteindelijke cijfers nog niet maar we hebben met zijn allen sterk het gevoel dat we beter hebben gedraaid dan vorig jaar. Zonder al deze vrijwilligers was ons dat niet gelukt. Enorm bedankt en tot volgend jaar allemaal."