Olieverfschilderijen van Annet Lusink in De Bleijke.
Olieverfschilderijen van Annet Lusink in De Bleijke.

Energetische schilderijen van
Annet Lusink te zien in De Bleijke

HENGELO - Momenteel zijn er olieverfschilderijen van Annet Lusink te bekijken in woon-zorgcentrum De Bleijke in Hengelo. Zij heeft energetische schilderijen die prachtig zijn om naar te kijken en die zorgen voor een aangename sfeer.

"Een energetisch schilderij hangt niet alleen mooi aan de muur, maar boort tevens een diepere laag aan. De ruimte gaat steeds rustiger aanvoelen en de energiewaarde zal sterk verhogen. Het kan een gevoel van thuiskomen geven. Of het kan meewerken aan een stukje inzicht waar u naar op zoek bent. Hierdoor kan uw bewustzijnsniveau verhogen," aldus Annet Lusink.

Markenheem biedt verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg aan cliënten in zorgcentra en zorg en verpleging thuis in de gemeenten Doetinchem en Bronckhorst.
De expositie van Annet Lusink is ingericht in woon-zorgcentrum De Bleijke, Beukenlaan 1 in Hengelo. Wie deze wil bekijken is dagelijks tussen 1 oktober en 30 november van harte welkom.


www.markenheem.nl


Gezellige avond bij het Witte Paard 2.0

ZELHEM - Een gezellige avond voor de dames waarop ze allerlei producten kunnen zien, voelen, ruiken en proeven én een goede band in het café voor de mannen. Dat zijn de ingrediënten van de Ladies Night die op zaterdag 17 oktober wordt gehouden in het Witte Paard in Zelhem.

Door Mirjam Rensink

''We hebben een leuke avond uit voor vrouwen en mannen'' vertelt José Waenink van het Witte Paard enthousiast. ''In onze zalen staan standhouders met een heel divers aanbod. Alles wat de vrouw van nu interesseert is er te vinden, kraampjes met het thema gezondheid, schoonheid, hebbedingetjes, sieraden en woonaccessoires. Er worden demonstraties gegeven en er zijn mooie spullen te koop.'' "En we willen er een gezellige avond uit van maken voor iedereen en dus komt de band Loonatics optreden in het café'' vult Norbert Rosendaal aan. ''Zo gaan je samen uit op de zaterdagavond maar kan toch iedereen zijn eigen gang gaan en na afloop kun je weer gezellig samen een drankje doen voor je weer naar huis gaat.''

De combinatie van een avondje uit voor hem en haar heeft veel standhouders verleid om naar het Witte Paard te komen op 17 oktober. ''De reacties van de deelnemers zijn zo leuk'' zegt José Waenink. ''Het is voor het eerst dat een Ladies Fair zo wordt gehouden in Zelhem en ik merk dat iedereen er heel veel zin in heeft.''

José Waenink en Norbert Rosendaal exploiteren sinds mei Het Witte Paard 2.0 in Zelhem. Dat de buitenkant van het zalencentrum en café sindsdien flink is veranderd kan niemand zijn ontgaan. Maar ook aan de binnenkant is er veel veranderd. Zo zijn het terras en het café nu iedere dag vanaf 10.00 uur open voor koffiedrinkers en is de lunchkaart uitgebreid. Veel gasten komen nu al speciaal voor de gehaktballen en de schotels van José die geserveerd worden op het terras of in de nieuwe bistro. Die is gemaakt in de voormalige slijterij, de winkel is omgebouwd tot een knus zaaltje dat door de prachtige inrichting en de grote ramen huiselijk aandoet. Hier kunnen verjaardagen, vergaderingen en andere kleine feestjes worden gehouden, er kan worden gebruncht en José verzorgt er heerlijke buffetten.
''We kunnen nu feesten geven van twintig personen tot 350 personen'' vertelt Norbert. ''De Kleine Peardestal is nu ook te huur voor mensen die alleen een zaal zoeken en bijvoorbeeld de bediening zelf willen doen.'' Naast de Ladies Night op 17 oktober organiseren José en Norbert ook iedere eerste donderdag van de maand een Dansavond in de zaal en is er iedere derde zaterdag van de maand live muziek in het café. En Norbert is nog op zoek naar mensen die het leuk vinden om op dinsdagmiddag te komen biljarten. Daarvoor en voor alle andere vragen kunnen mensen bellen met het nieuwe nummer van het Witte Paard 2.0: (0314) 640174.

Norbert Rosendaal en José Waenink organiseren avond uit voor mannen én vrouwen. Foto: Mirjam Rensink