Herfstmode, ook voor kinderen in warme, sfeervolle kleuren.
Herfstmode, ook voor kinderen in warme, sfeervolle kleuren. Foto: Liesbeth Spaansen

Sfeer en kleur te zien tijdens
Herfsteditie Mode & Inspiratie Show

HENGELO - In de Remigiuskerk kwamen de belangstellenden al vroeg om een goede plek te kiezen voor de Herfsteditie van de Mode & Inspiratie Show die donderdagavond 8 oktober door verschillende ondernemers gezamenlijk werd georganiseerd. Vele hadden de uitnodiging aangenomen om te komen kijken en inspiratie op te doen voor de herfst en winter wat betreft kleding, schoenen, haarmode en woninginrichting.

Vanwege het afscheid nemen van dokter Eyck ging later dan gepland de Mode en Inspiratieshow van start met een warm welkom voor alle aanwezigen. "Wij bedanken u voor uw geduld."
Voor de Dames van Pink Spirit werd direct even aandacht gevraagd, zij stonden bij de deur. Bij binnenkomst kregen zij al veel kopers bij hun tafel, waar zij leuke accessoires verkochten. Ook een vrije gift was van harte welkom. Dit alles voor het goede doel: KWF Kankerbestrijding.
"Wij zijn als ondernemers erg trots, dat wij met z'n allen weer een mooie, gevarieerde show zullen neerzetten," zo sprak de Lady Speaker. "Wij willen laten zien dat collectief Hengelo heel veel te bieden heeft. Elke keer is het een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen, maar ook dit keer is het ons weer gelukt."

Tijdens de show kon het publiek kijken naar alles wat werd gepresenteerd op de catwalk. Informatie over de ondernemers werden op de schermen geprojecteerd. De ondernemers en werknemers van de deelnemende zaken liepen zelf mee. De kapsels van alle modellen waren wederom verzorgd door Kapsalon Weustenenk en Kapsalon De Barbier.
De Spannevogel was verhinderd, maar uiteraard zijn ook daar vele nieuwe trends dit najaar. Daarom nodigden zij de mensen uit voor een bezoek aan de showroom op koopzondag 11 oktober, voor informatie over bijvoorbeeld vloeren, bedden en raamdecoratie.
De show was sfeervol en kleurrijk. De modellen, van alle leeftijden liepen over de catwalk en lieten de nieuwste trends zien. Het publiek genoot volop. Omdat de winkels deze donderdagavond geopend waren, kon ook in de winkels worden gekeken. Een succesvolle avond.


Kapster Sanne in peuterplusgroep

HENGELO - Op woensdagochtend 30 september bracht kapster Sanne een bezoek aan de Peuterplusgroep bij Rozemarijn van Markant kinderopvang te Hengelo. De peuters van twee jaar en ouder hebben afgelopen weken gewerkt aan het thema Beroepen.

Dit keer werd daarvoor uitgenodigd kapster Sanne van kapsalon De Barbier uit Hengelo. Tijdens deze ochtend hadden de kinderen een zelfgekleurd kappersschort om en konden zij zien hoe de dochter van een van de leidsters door Sanne werd geknipt. Alle kinderen hebben tijdens het knippen liedjes gezongen.

Na afloop mochten de kinderen even op de grote kappersstoel zitten en werden er mooie vlechtjes gemaakt en was er gekleurde gel & glitters voor in de haren.
Tevens was er open dag van het KDV in samenwerking met de Piersonschool waardoor belangstellenden ook even konden binnenlopen om een kijkje te nemen. Zo werd het een geslaagde ochtend voor allemaal!


www.markantkinderopvang.nl

PinkSpirit verkocht sieraden, zonnebrillen en badslippers voor het KWF.
Peuters met een zelfgekleurd kappersschort om en mooi gekapte haren.