Rich Wyman treedt op bij Heezen in Steenderen. Foto: PR
Rich Wyman treedt op bij Heezen in Steenderen. Foto: PR

Rich Wyman (USA) op podium bij Heezen

STEENDEREN - Zaterdag 31 oktober staat de Amerikaanse singer-songwriter en pianist Rich Wyman op het podium bij Zaal Heezen in Steenderen. Aanvang 21.30 uur. Zaal open om 21.00 uur.

Wyman is een graag geziene gast in Nederland en staat bekend om zijn rock kwaliteiten op piano. Met een stem vol passie en bedrevenheid wist deze Wyman inmiddels al vele prestigieuze muziekprijzen in de wacht te slepen, waarmee hij zeker in het rijtje van de beste singer-songwriters van het moment behoort. Met tien albums op zijn naam en in één adem genoemd met grootheden als Bryan Adams, belooft het in Steenderen wederom een mooie avond te worden. "Een keel als een orkaan, John Hiatt na een shot anabolen steroïden," schreef OOR ooit over Rich. Eddie Van Halen is ook fan en nam samen met de producer van Led Zeppelin en The Rolling Stones eind jaren '90 zijn debuutplaat op. Dat de pianist ook Nederland een warm hart toedraagt, blijkt uit het platencontract en de twee top 40 hits die hij hier had. Daarnaast speelde Rich met de Wild Romance en stond hij op Parkpop en Bospop. Nadat hij in 2013 vertrok naar Las Vegas, waar hij deel uitmaakte van de piano-show 'Trio Grande' in The Venetian, keerde hij weer terug naar Nederland waar hij zijn meest recente album 'Live from the Heart II' op nam in Arnhem.
Support-act op deze avond is de formatie The Grit. Deze energieke rockband is niet onbekend met Rich Wyman; in 2011 toerden zij met hem in Nederland.
Tevens zal Rich' vrouw Lisa Needham, een verdienstelijke zangeres, hem vergezellen tijdens een aantal nummers.
Kom dus naar Steenderen op 31 oktober want Wyman speelt tijdens zijn Nederlandse toer alleen in de grote steden in het noorden, zuiden en westen en verder niet in deze omgeving! De voorverkoop van het optreden van deze bijzonder muzikale en sympathieke artiest bij Heezen is inmiddels begonnen. Kaarten zijn tijdens openingsuren te verkrijgen aan de bar. Meer informatie via: tel. 0575 451204 of info@hotelheezen.nl.