Leden van fietsclub TC Keiaosers in hun nieuwe kleding. Foto: PR
Leden van fietsclub TC Keiaosers in hun nieuwe kleding. Foto: PR

TC Keiaosers in nieuwe kleding

KEIJENBORG - De fietsclub TC Keiaosers uit Keijenborg is dit jaar mede dankzij haar sponsoren in nieuwe kleding gestoken. Na een lange voorbereiding in de winter van 2014 is er een selectie gemaakt.

In het voorjaar is de nieuwe kleding al in gebruik genomen, maar de gebruikelijke fotoshoot liet nog even op zich wachten. Nu die is geweest, is daar ook het moment om onze sponsoren daarvoor te bedanken. De kleuren zijn gebleven in het rood en wit zoals gewend, maar nieuwe stoffen en design geven de club weer een frisse uitstraling.

Mede dankzij sponsoren IBB installatiebedrijf Doetinchem, Goossens raceshop Groenlo en Autokemp Keijenborg zijn de leden van TC Keiaosers weer helemaal klaar voor de komende jaren.


Bart Mullink tweevoudig Nederlands kampioen

1:8 nitro en E-buggy

KEIJENBORG - Dit seizoen won Bart Mullink uit Keijenborg twee Nederlands kampioenschappen: op 6 september het Nederlands kampioenschap 1:8 E-buggy met zijn Agama A215. Het Nederlands kampioenschap 1:8 nitro buggy werd behaald op 11 oktober.

Met drie overwinningen, een tweede en een vierde plaats had Bart Mullink voldoende punten om het Nederlands kampioenschap 1:8 E-buggy te winnen.
De laatste wedstrijd van het Nederlands kampioenschap 1:8 nitro buggy werd verreden op het circuit van MVW te Purmerend. Bart Mullink had voldoende aan een derde plek om Kampioen te worden. Gelukkig voor Bart werd hij derde en behaalde hiermee zijn tweede titel in het Nederlands kampioenschap met vier overwinningen, een derde en twee vierde plekken.

"Geweldig om twee Nederlands kampioenschappen te winnen in een seizoen. Hiervoor wil ik mijn sponsors bedanken: nemoracing, Bms rc Tuning, TQ grafix, Agamaracing, Beta, Bullit, Lrp, Sanwa, Runnertime, Powerhd, Hfx paintworks," aldus een enthousiaste Bart. "Verder wensen al onze Bms rc Tuning teamrijders veel succes voor het komende 2016 seizoen."


www.bms-rc-tuning.nl

Nederlands kampioen Bart Mullink. Foto: PR