DVO DAMES 2 in het nieuw

HENGELO - Dames 2 van volleybalvereniging DVO is vorige week in het nieuw gestoken door CAD2M, partner op het gebied van automatiseringsoplossingen voor de ontwerp- en maakindustrie.

Het jonge Dames 2 volleybalt in de eerste klasse en onder leiding van trainer Kevin Bergervoet wil het dit seizoen een goede prestatie neerzetten. Dames 2 bestaat uit: 1. Louise Harmsen, 2. Bo Simmelink, 3. Mieke Denkers, 4. Sophie Horstink, 5. Sterre Smeitink, uiterst rechts Bert Smeitink (CAD2M), Kevin Bergervoet (trainer); 6. Julia Melgers, 7. Merlijn Schennink, 8. Lieke Regelink, 12. Liz Joling, rechts boven Diny Hilferink (coach).

DVO H1 wint derby overtuigend

HENGELO - DVO Heren 1 heeft de derby tegen Sparta Zelhem overtuigend weten te winnen met 4-0. Het door Roozegaarde gesponsorde team liet uitstekend spel zien. Volledig verdiend ging de winst dan ook naar DVO en hiermee werd de draad weer goed opgepakt na de nederlaag van vorige week (3-1).

De sleutel tot de winst lag in het serveren. Hiermee werd zoveel druk uitgevoerd op Sparta Zelhem dat de bezoekers veelal niet in staat waren een goede aanval te produceren. Dankzij de constante druk op de verdediging lag het initiatief telkens bij DVO dat hier dankbaar gebruik van maakte. In de eerste set werd al snel een mooie voorsprong genomen en winnend afgesloten met 25-19. De tweede en derde set stoomde DVO door met 25-12 en 25-16. De vierde en laatste set was een heel ander verhaal. Er werden veel onnodige fouten gemaakt aan Hengelose zijde en hiermee liet het Sparta Zelhem in de wedstrijd komen. Op een stand van 11-17 greep Trainer Carlo Schutten in. Hij paste enkele wissels toe en dit deed de set volledig kantelen. Dylan Wuestenenk serveerde de set sterk uit en zo werd ook deze set een prooi voor DVO.

DVO staat momenteel tweede, twee puntjes achter de koploper. De volgende wedstrijd is tegen Volga uit Gaanderen op 31 oktober om 17.45 uur in Sporthal de Kamp.