'7Tools' speelt hardrock tijdens Live@Ideaal. Foto: PR
'7Tools' speelt hardrock tijdens Live@Ideaal. Foto: PR

7Tools te gast bij Live@Ideaal

ZELHEM - Woensdagavond 28 oktober staat de band '7Tools' centraal in het programma live@ideaal, dat tussen 20.00 en 22.00 uur vanuit de iBeat Recording Studio in Zelhem wordt uitgezonden. De band speelt live en de bandleden worden geïnterviewd door de presentatoren van het programma.

'7Tools', een 5-koppige hardrockformatie uit Ulft en omgeving, die al drie jaar in deze samenstelling speelt. De muziek wordt gekenmerkt door zware riffs, afgewisseld met harmonische gitaarpartijen en gitaarsolo's, een strakke ritmesectie en een eigenzinnige zang. De inspiratie komt uit elke hoek van het hardrockgenre en wordt door '7Tools' omgezet in een goede show.
De bandleden zijn Sjoerd Peters-drums, Coen Peters-bas, Jasper Maalderink-gitaar, Jorrit Seinhorst-gitaar en Rink Bruil-zang. Live@Ideaal is live te beluisteren via Radio Ideaal. Live meekijken kan op woensdagavond van 19.30 uur via www.ideaal.org. Bands en artiesten kunnen zich aanmelden via Live@Ideaal.org of schrijven naar Ideaal Radio, Televisie & Internet, t.a.v. Live@Ideaal.org, Postbus 50, 7020 AB, Zelhem.