Acoustic Sunday Session bij Café De Bierkaai te Baak

Optreden van
'De Heeren'

BAAK - Muziekvrienden, 15 november is het weer 'raak'. Dan vindt de inmiddels al bijna legendarische Acoustic Sunday Session (A.S.S.) weer plaats. Hieronder een beknopte omschrijving van de muzikale entertainers. Laat je verassen en 'kick ASS!' ... en 't zal vast wat wodden, want dissen komt ok weer uut Vorden.

'De Heeren', dat zijn Peter Besselink en Erik Knoef. Nadat ze elkaar beter hadden leren kennen bij een optreden van 'De Vordense Toppers' bleek de wederzijdse wens om eens samen muziek te maken een goed idee. Hoewel de muzikale achtergrond van de beide Heeren nogal verschillend is, bleek er een klik te zijn.

Lekkere muziek vanaf de jaren '60 tot nu

Dat heeft geresulteerd in een mooie playlist die uiteenloopt van Jim Reeves tot aan The Rolling Stones van de Dublinners tot aan C.C.R. Kortom lekkere muziek vanaf de jaren '60 tot nu.
Die muziek wordt 'op eigen wijze' gebracht met behulp van zang, gitaar, mondharmonica's, cajon, snare en hi-hat.
Akoestische instrumenten die zich, ook al worden ze doorversterkt, qua volume uitstekend kunnen aanpassen aan de donkerbruine kroegomgeving van De Bierkaai.

Feit blijft wel dat elke bijeenkomst wordt omgetoverd tot een feestje. Het is bijna onmogelijk om niet mee te zingen en je zult merken dat je vanzelf gaat bewegen op de aanstekelijke muziek.

We trappen af vanaf 16.00 uur ….plusminus.


www.debierkaai.nl