Najaarsbusreis naar Salland met cluster KBO

KEIJENBORG - KBO leden van Hengelo, Keijenborg en Drempt zijn op stap geweest met 43 personen naar Salland. Dit keer was de reis georganiseerd door KBO Keijenborg en wel door Bep Giesen en Trees Melgers. Het gezelschap vertrok met mooi weer en dat bleef de hele dag gelukkig zo.

Een reisverslag
Ietsje later dan gepland vertrokken we goedgemutst naar het mooie Salland. Bij Partyboerderij Sallandshoeve werden we getrakteerd op koffie met appelgebak. Daarna nam de chauffeur ons mee voor een mooie route door het Nationaal Park en de Holterberg waar we konden genieten van prachtige herfstkleuren van de Sallandse Heuvelrug. Ook waren er uitgestrekte heidevelden met heel mooie vergezichten. Helaas was de heide uitgebloeid, maar nodigde ons toch uit om nog eens terug te gaan naar dit prachtige gebied.

Herfstkleuren, heidevelden en vergezichten

Terug in de Sallandshoeve stond er een uitgebreid stamppotbuffet voor ons klaar. Er was keuze genoeg: zuurkool. boerenkool en hutspot met de nodige vlees- en worstsoorten. We lieten het ons goed smaken! Na een korte pauze werden er drie ronden bingo gespeeld en was er nog tijd over om met elkaar een praatje te maken.

Leuk om te zien hoe KBO-leden van Hengelo, Keijenborg en Drempt met elkaar in contact kwamen. Voordat we de bus in gingen kregen we nog een kop koffie met krentenwegge.

Herman Gosselink sprak in de bus een dankwoordje uit aan Bep en Trees voor de organisatie van deze dag. De mensen hebben volop kunnen genieten van dit reisje in de herfst met haar mooie kleuren in de natuur.