Bezoekers van de Keijkamer bij het digibord van de Bernardusschool. Foto: PR
Bezoekers van de Keijkamer bij het digibord van de Bernardusschool. Foto: PR Foto:

De Keijkamer bezoekt de
St. Bernardusschool in Keijenborg

KEIJENBORG - Op 29 oktober zijn de bezoekers van de Keijkamer op bezoek geweest bij de Bernardusschool. De mensen van de Keijkamer en andere belangstellenden hebben kennis gemaakt met het Digibord door het spel 'vier op een rij' te spelen en van de kinderen van groep 8 kregen zij een rondleiding door de school.

Samenwerking
De Keijkamer werkt samen met de St. Bernardusschool. Zo bieden zij bijvoorbeeld in gezamenlijkheid stageplekken aan voor studenten van het Graafschapcollege en Hogeschool Arnhem Nijmegen.

Eenjarig bestaan
Op 29 oktober vierde de Keijkamer haar eenjarig bestaan. De Keijkamer is een laagdrempelige inloop in Keijenborg, met als doel ontmoeting en verbinding, om de leefbaarheid in Keijenborg en Velswijk te vergroten.

Elke donderdagmorgen tussen 10.00 en 11.30 uur is de Keijkamer geopend bij dorpshuis de Horst in Keijenborg. Er wordt een kopje koffie geschonken en er kan gezellig worden bijgepraat.

Activiteiten
Er is mogelijkheid om met elkaar te hobby-en of een spelletje te doen zoals Rummicub of Bridge. In de Keijkamer kan men ook terecht met vragen over de iPad, tablet of telefoon. Elke donderdag is er een vrijwillige ouderenadviseur of wijkverpleegkundige aanwezig die vragen beantwoord over wonen, zorg en welzijn. Met enige regelmaat wordt een gastspreker uitgenodigd of is er een thema aan de orde.


Voor informatie:

Jannie Rexwinkel

Telefoon (0575) 463476