José Langeler serveert gerechten. Foto's: Liesbeth Spaansen
José Langeler serveert gerechten. Foto's: Liesbeth Spaansen Foto: Liesbeth Spaansen

Hans en José Langeler trots op hun nieuwe gelagkamer

HENGELO - Partycentrum Langeler staat er bekend om: Achterhoekse gastvrijheid, oog voor kwaliteit en liefde voor het horecavak. Dat kwam ook tot uiting tijdens de officiële opening van de geheel vernieuwde gelagkamer.

In Eetcafé de Gelagkamer mochten Hans en José Langeler vele felicitaties in ontvangst nemen, alsook cadeaus en bloemen. Zij proostten met medewerkers en genodigden na een mooi woordje van Hans. Hij vertelde in het kort over de horecageschiedenis van Langeler in Hengelo, dat gaat vele jaren terug in de tijd. Zo rond het jaar 1600 was er een herberg annex stalhouderij en ook toen was er een gelagkamer. In de nieuw geopende gelagkamer is die sfeer van vroeger jaren te voelen. In dit eetcafé kan van de nieuwe kaart gegeten worden.
De gerechten hiervan werden na de officiële opening allemaal gemaakt door de chefs Hans Langeler en Jhonny Jansen en uitgeserveerd aan de vele genodigden. Tijdens deze proeverij konden zij zo zelf een mening vormen over het menu in het eetcafé: vis of vlees, soep of salade, gestoofd, gebakken of gekookt, de gerechten smaakten allemaal heerlijk. Dankwoorden waren tot slot voor alle vrijwilligers en medewerkers die ervoor zorgden dat dit resultaat kon worden bereikt.


Partycentrum Langeler

Spalstraat 5

7255 AA Hengelo

www.langeler-partycentrum.nl/gelagkamer

Hans Langeler.
Jhonnie Jansen.