Thema-avond Passage Hengelo

HENGELO - De vrouwenvereniging Passage Hengelo houdt op woensdag 18 november een thema-avond rondom Orgaandonatie en transplantatie.

Namens de Nederlandse Transplantatie Stichting zal de heer Egbert Hermsen een presentatie verzorgen rondom dit actuele onderwerp.

Deze presentatie zal de toehoorder boeien omdat de heer Hermsen in zijn betoog ook het eigen levensverhaal betrekt. Hij vertelt over zijn tweede leven!
Het bestuur van Passage nodigt naast haar leden ook andere belangstellenden van harte uit in 'Ons Huis', Beukenlaan 30, aanvang 19.45 uur. Toegang is gratis; graag een vrijwillige bijdrage voor de N.T.S.


Noaberviering Raad van Kerken

Thema is 'delen'

HENGELO - Zaterdag 14 november wordt om 19.00 uur in de Willibrorduskerk een noaberviering gehouden. Het thema is 'delen': geïnspireerd en geraakt door Jezus die wat er was -vijf broden en twee vissen- zegende en deelde met wie niets had.

Aan de hand van teksten, symbolen, muziek en stilte wordt stilgestaan bij de brede betekenis van ons 'delen': tijd en ruimte, talent, aandacht en zorg, geloof, geld en goed.

Iedereen is welkom in deze viering met ontmoeting.