Plus Hans Eland open oliebollen dubbeltoernooi wordt weer georganiseerd. Foto: PR
Plus Hans Eland open oliebollen dubbeltoernooi wordt weer georganiseerd. Foto: PR

Plus Hans Eland Open Oliebollen dubbeltoernooi

HENGELO - Van 3 tot en met 10 januari 2016 wordt er op de tennisbanen van het Elderink het jaarlijks terugkerend toernooi het 'Plus Hans Eland open oliebollen dubbeltoernooi' georganiseerd.

Elke avond staan er mooie partijen op de baan en de deelnemers worden, samen met de toeschouwers, voorzien van vers gebakken oliebollen. Die elk jaar weer gretig worden afgenomen. Er komen zelfs toeschouwers speciaal voor!
De spelers komen van Haaksbergen tot aan Gendringen en van Lochem tot aan Winterswijk. Daardoor maakt het dit toernooi ook tot een bijzonder toernooi met zoveel verschillende verenigingen. Je kunt je opgeven voor de categorieën 4 t/m 8 in de HD, DD en GD. Op de vrijdagavond is er de feestavond met life muziek van de zes personen tellende band, The Estate. Op zondag met de prijsuitreiking is er ook nog een verloting onder de aanwezige spelers.

Je kunt je nog opgeven tot 20 december dus doe het nog snel even. De banen liggen er perfect bij en wij hebben er zin in. Tot 3 januari.


Makelaardij sponsort volleybalteam

Dames 2 Focus

HENGELO/ZEVENAAR - Quint & Mulders Makelaardij vestiging Zevenaar heeft het Dames 2 team van volleybalvereniging Focus nieuwe trainings/warmloopshirts geschonken. De dames en het bestuur van Focus bedanken de makelaardij voor dit gulle en mooie gebaar. Dames 2 staat op een 5e plek (3 puntjes achter de koploper) in de competitie.


www.mulders-quint.nl

www.focusvolleybal.nl


VAMC de Graafschaprijders houdt
Sinterklaas motortoertocht

Vorden - De Graafschaprijders houden op zondag 29 november hun jaarlijkse Sinterklaas motortoertocht. Iedereen die motor rijdt kan hier aan mee doen. De toerrit is ongeveer 130 kilometer lang en gaat door de mooie Achterhoek en de Veluwe. Er is een route uitgezet over mooie motorwegen. Iedere deelnemer ontvangt na afloop een chocoladeletter of speculaas. Start Clubgebouw Eikenlaan 2a Vorden / Kranenburg van 09.00 tot 12.00 uur. Kosten zijn 5 euro. Route is op GPS en papier te rijden. Voor meer informatie, neem een kijkje op de website.


www.vamc.nl


Dames 2 van Focus. Foto: PR