Volleyballers van Keijenborgse Boys met Robert Klooken. Foto: PR
Volleyballers van Keijenborgse Boys met Robert Klooken. Foto: PR

Sponsor volleyballers Keijenburgse Boys

KEIJENBORG/HENGELO - De volleyballers van Keijenburgse Boys hebben met Smikkelcorner Robert en Miranda een nieuwe shirtsponsor gevonden.

Al ruim twintig jaar spelen deze oud-voetballers van Keijenburgse Boys mee bij het Stratenvolleybaltoernooi in Hengelo. Na de wedstrijden wordt al sinds mensenheugenis de avond afgesloten met een bezoekje aan de cafetaria aan de Spalstraat.

Op de foto de volleyballers van Keyenburgse Boys met hun shirtsponsor Robert Klooken.


Sponsor Pax Dames 1

HENGELO - Frederiks by Jessi heeft de dames 1 van Pax compleet in nieuwe blouses gestoken. Afgelopen zondag was de officiƫle receptie. De overhandiging van de grote bos roze bloemen werd vriendelijk in ontvangst genomen.

Jessi die sinds een jaar een dameszaak heeft in het centrum van Hengelo zag het als een mooie uitkomst om de dames te voorzien van deze nieuwe blouses. De groep sluit namelijk goed aan bij de kleding die verkocht wordt in de dameszaak; fris en jong.

De dames zelf zijn er ook erg blij mee. Zo zegt een speelster: "Mooi om te zien dat de professionaliteit die we op het veld hebben nu ook na de wedstrijd getoond kan worden." Ook heeft Jessi de trainers Mark, Daniel en Niels voorzien van een prachtige blouse. Dit wel in een ander kleurtje namelijk het prachtige blauw wat ook weer terug te vinden is in het logo van Pax.

De dames zijn ontzettend blij met de nieuwe sponsor en hopen er samen een glansrijke toekomst van te maken.


Teamfoto Pax Dames 1 en Jessi. Foto: PR