De kerststal in Steenderen is de moeite waard om te bekijken. Foto: PR
De kerststal in Steenderen is de moeite waard om te bekijken. Foto: PR

Kom kijken naar de kerststal

STEENDEREN - Over een paar dagen gaat er weer hard gewerkt worden aan de opbouw van de kerststal van de H.Willibrordkerk in Steenderen. Zoals altijd is het weer de moeite waard om een kijkje te nemen.

De kerk is opengesteld voor alle vaders, moeders, opa's, oma's, tantes, ooms kortom voor alle belangstellenden op eerste en tweede kerstdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Warme kerk, kerststal en sfeermuziek

Er zal voor gezorgd worden dat het aangenaam vertoeven is in een warme kerk met sfeervolle muziek. Een moment om tot jezelf te komen. Leuk voor de kinderen is de 'knikengel' die nederig het hoofd buigt wanneer een muntje als blijk van waardering in de gleuf gegooid wordt. In tegenstelling tot wat de folder Kerstmis 2015 vermeldt, is de H. Willibrordkerk niet geopend op dinsdag 29 december.


Notarisspreekuur Hengelo

Eerste notarisafspraak woensdag 6 januari

HENGELO - Vanaf 1 januari zal er door de notariskantoren uit de gemeente Bronckhorst een notarisspreekuur gehouden worden in Hengelo. De spreekuren vinden plaats in het voormalige Rabobankgebouw aan de Raadhuisstraat 21. Om gebruik te kunnen maken van het spreekuur, kan een afspraak worden gemaakt. Dit kan door contact op te nemen met Notariskantoor Blankestijn, telefonisch of door een e-mail te sturen. Vooralsnog vinden de afspraken plaats op de woensdag.

De notariskantoren van mr. Jeroen Blankestijn in Zelhem en mr. Gertjan Hulleman in Vorden zijn de enige notariskantoren in de gemeente Bronckhorst. Het afgelopen jaar zijn de notarissen met elkaar in gesprek geraakt. Jeroen Blankestijn: "In deze gesprekken is duidelijk geworden dat zowel Gertjan Hulleman als mijn medewerkers en ik laagdrempeligheid en klantvriendelijkheid zeer belangrijk vinden. Steeds vaker komt het voor dat ik mensen thuis bezoek, omdat zij het lastig vinden om op kantoor te komen. Dit voorziet echt in een behoefte." "Omdat er al sinds langere tijd geen notaris meer in Hengelo is gevestigd, zo geeft Gertjan Hulleman aan en beide kantoren klanten hebben die uit Hengelo komen, ontstond bij ons de gedachte om ook in deze kern zitting te gaan houden. Gedurende de eerste drie maanden van 2016 zal door ons gekeken worden of de inwoners van Hengelo het inderdaad prettig vinden om zo dichtbij huis een notaris te bezoeken."
Vooralsnog worden de spreekuren gehouden op de woensdag. Als blijkt dat er veel belangstelling voor is, zal het aantal dagdelen waarop een afspraak kan worden gemaakt, worden uitgebreid. De afspraken zullen afwisselend worden verzorgd door de notaris of een kandidaat-notaris van een van beide kantoren. De eerste mogelijkheid voor een notarisafspraak in Hengelo is op woensdag 6 januari a.s.


Notariskantoor Blankestijn:

(0314) 621141

info@notariszelhem.nl