Meer dan honderd kraampjes zijn er te vinden op de vrijetijdsbeurs bij Obelink. Foto: PR
Meer dan honderd kraampjes zijn er te vinden op de vrijetijdsbeurs bij Obelink. Foto: PR

Vrijetijdsbeurs bij Obelink

WINTERSWIJK - Op zondag 27, maandag 28 en dinsdag 29 december houdt vrijetijdsmarkt Obelink aan de Misterweg in Winterswijk voor de negende keer op rij haar jaarlijkse vrijetijds- en vakantiebeurs.

Kamperen is genieten van je vrijheid, lekker buiten zijn en heerlijk ontspannen, het blijft de meest populaire manier van vakantie vieren. Aangezien de meeste mensen met de kerstdagen alweer plannen maken voor de komende zomervakantie, is deze grote vrijetijds- en vakantiebeurs een prima gelegenheid om alvast in de vakantiestemming te komen.
Door de hele winkel komen circa honderd kraampjes te staan waar campings en vakantieparken uit heel Europa zich presenteren. Tevens zijn er een aantal kraampjes waar onder andere diverse soorten kaas, worst, snoepgoed en streekproducten worden verkocht. Verder zijn aanwezig: VVV Winterswijk, VVV Aalten, Bredevoort en Dinxperlo, caravan- en camperclubs en uitgevers van campinggidsen. Op alle drie dagen zijn er diverse demonstraties en vele acties. Om alvast de vakantiesfeer te proeven worden er tijdens een barbecuedemonstatie diverse lekkere hapjes uitgedeeld. Iedere dag is er muziek. Op zondag en maandag in de vorm van een dweilorkest en op dinsdag een optreden verzorgd door het Aaltens Evergreenkoor. Iedereen kan genieten van een gratis glaasje glühwein en de grote wintersportshow met ski's en skischoenen bekijken. Natuurlijk kan men op alle afdelingen terecht voor informatie over tenten, voortenten, caravans, vouwwagens, accessoires, tuinmeubelen, zwembaden, grills enzovoorts. Uiteraard worden ook de kinderen niet vergeten. De organisatie heeft er voor gezorgd dat er iedere dag ander vermaak is, zoals een groot springkussen, een ballonnenclown, kleurplaten of de kinderen kunnen zich laten schminken. Zoals gewoonlijk ht in het restaurant voor een hapje en een drankje. Zondag en maandag kunt u genieten van Franse chansons in het restaurant en op dinsdag is er een troubadour met live muziek. De stands zijn bemand van 10.00 tot 16.00 uur.


www.obelink.nl