Dash Dames 1
Dash Dames 1 Foto: Bernadet te Velthuis

Visser-mode verlengt sponsorovereenkomst DASH

Vorden - Ook de komende 4 seizoenen zal Visser-mode op de outfit van DASH dames 1 te zien zijn. Zoals Visser-mode al 87 jaar verankerd is in de Vordense samenleving zo zijn Henco en Tineke Elbrink van Visser-mode al sinds mensenheugenis verbonden met Dash.

Zowel Tineke als de beide dochters hebben jarenlang bij DASH gespeeld en als vrijwilligers op diverse manieren hun steentje bijgedragen.

Toen is ook de sponsoring door Visser-mode begonnen. Waren het in eerste instantie jeugdteams die door Visser-mode gesteund werden, de laatste 12 jaren is Visser-mode de hoofdsponsor geweest van dames 1 van DASH.

In die jaren zagen ze het team de naam DASH (Door Aanhouden Steeds Hoger) eer aan doen door voortdurend op te klimmen van onder uit de promotieklasse naar top 2e divisie momenteel.

Shirtsponsors
Het komend seizoen worden de shirts van alle teams vervangen en eindigen tevens de sponsorovereenkomsten met alle shirtsponsors. Dat betekent dat de sponsorcommissie in gesprek moet met sponsors.
Voor een bescheiden bedrag kan men al een team sponsoren bij Dash, bedrijven die meer informatie wensen kunnen contact opnemen met: Henk Groenendal (he.groenendal@gmail.com).