Loopgroep Runners Vorden

Vorden – Stichting Runners Vorden is een gezellige loopgroep die meerdere malen per week traint op verschillende niveaus. De trainingen vinden plaats in de mooie bosrijke omgeving van Vorden en worden gegeven door professionele trainers. De onverharde wegen en prachtige natuur geven de lopers motivatie en stimulans om in groepsverband de conditie op peil te houden en door te zetten.

Ieder eerste donderdagavond van de maand wordt de training afgesloten met een kop koffie of thee. In het najaar en in de winter worden de trainingen rondom Vorden op verharde en zoveel mogelijk verlichte wegen gehouden. Juist in deze donkere periode is het fijn om in groepsverband en onder begeleiding te kunnen blijven trainen. Immers het is dan best lastig om in je eentje te blijven trainen en de motivatie te houden!

Start to Run
In december 2014 is de club versterkt met twee opgeleide assistent-trainers. Met deze groep gemotiveerde trainers wil Loopgroep Runners Vorden nieuwe leden hartelijk welkom heten. Neem gerust contact op voor kennismaking. In maart starten zij namelijk weer met een cursus "Start to Run". Vanaf zaterdagmorgen 7 maart zal er zeven zaterdagen achtereen een loopcursus gegeven worden. Op onverharde wegen in de mooie omgeving van Vorden.

Na deze cursus ben je dan in staat om 20 minuten of 3 km achtereen te lopen. En als je dan ook nog eens een hardloopwedstrijd wilt doen, dan zal deze in groepsverband worden begeleid. Heb je belangstelling, neem dan contact op met info@runners-vorden.nl of met Corine Brand tel. 0575-548538 of Petra Halma tel. 0575-452444.

Zie de website www.runners-vorden.nl of voor specifieke informatie over Start to Run: www.starttorun.nl