Feestformatie Gewoon Jansen.
Feestformatie Gewoon Jansen.

Nieuwe frontman voor Gewoon Jansen heeft toepasselijke naam

Vorden - Na een succesvolle comeback in een jaar vol optredens in dampende feesttenten heeft de legendarische keiharde piratenpop feestformatie Gewoon Jansen voor 2015 nog veel meer in petto. Het gehele repertoire is allereerst eens goed onder de loep genomen, fonkelnieuwe medleys zijn al ingestudeerd en wat daarnaast te denken van de uit Vorden afkomstige nieuwe frontman, met de zeer toepasselijke naam Winand Jansen.

Hij gaat samen met zangeres Suzie en de andere vier instrumentalisten van de familie Jansen de planken op om elk feest tot een onvergetelijke te maken en elke tent om te bouwen tot een waar feestpaleis.

Divers repertoire
Gewoon Jansen geeft volledige garantie voor een aanstekelijke show vol meezingers, kippenvel en polonaises. Van Nederlandstalige klassiekers tot Duitstalige feestnummers, van gouwe ouwe Piratenkrakers tot Achterhoekse meezingers, alles komt voorbij op een gezellige avond met Gewoon Jansen.

Ook is er weer een mooi rijtje optredens geboekt voor het aankomende jaar. De Jansens reizen er ook in 2015 heel wat af, naar onder andere Hoogland, Zeddam, Hollandscheveld, Marle, Hellum en 2e Exloërmond.

Optreden Vorden
Maar om de vernieuwde show eens goed te testen is het eerste optreden lekker dicht bij huis geregeld. Op zaterdag 31 januari 2015 vanaf 21.00 gaat het gebeuren bij Café-Restaurant De Herberg, Dorpsstraat 10A te Vorden. Entree is slechts 5 euro. Natuurlijk is Gewoon Jansen ook goed vertegenwoordigd op Facebook en Twitter, liken mag.


www.gewoonjansen.nl

Nieuwe frontman van de band: Winand Jansen