Zangdienst Vorden Zingt

Vorden - Op zondagavond 25 januari om 19.00 uur is er in de Dorpskerk weer 'Vorden Zingt'. Voor liefhebbers van zang en muziek begint het nieuwe jaar dus goed.

Nieuwe verzoekliederen zijn steeds welkom want dat is tenslotte de basis van 'Vorden Zingt'. De muzikale begeleiding hierbij is in handen van Hans te Winkel uit Aalten die het fraaie orgel van de Dorpskerk bespeelt en verder is er medewerking van de band E-Race uit Neede.

Er is een korte overdenking door dhr. C. Weeda uit Deventer over het thema: 'Wat heb je met je leven gedaan?'. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een kopje koffie of thee gezellig na te praten.


Toneelgroep Vierakker Wichmond brengt komedie

Vierakker - Toneelgroep Vierakker Wichmond komt met de komedie Alfred en Albert, een stuk dat eind januari en begin februari opgevoerd wordt in het Ludgerusgebouw in Vierakker.

Je bent een druk en succesvol zakenman en je vrouw besluit, samen met jullie dochter, een paar dagen naar haar zus te gaan. Het ultieme moment om zelf de boel de boel te laten en even de bloemetjes buiten te zetten in Parijs. Je boekhouder en tevens plaatsvervanger blijft thuis dus alles lijkt in kannen en kruiken. Maar plots verandert er thuis en op het werk van alles. Lukt het de boekhouder om alle zeilen op tijd bij te zetten? Het stuk dat geschreven is door Carl Slotboom wordt in drie bedrijven opgevoerd door de toneelgroep. Op vrijdag 30 januari en zaterdag 31 januari, op zondag 1 februari, op vrijdag 6 februari en op zaterdag 7 februari. De uitvoering op zondag 1 februari betreft een middagvoorstelling. Kaarten voor één van de voorstellingen zijn medio januari in de voorverkoop te verkrijgen bij zaal "het Ludgerus" in Vierakker en bakkerij Besselink te Wichmond.