Paul Elstak.
Paul Elstak. Foto: Bernadet te Velthuis

DJ Paul Elstak komt naar Kulturhus het Dorpscentrum in Vorden

Vorden - Op zaterdag 28 maart gaat het vanaf 21.00 uur los met muziek van de jaren 90 tot en met de zero`s, met als hoofdact Paul Elstak inclusief MC! Na het succes van Paul Elstak afgelopen jaar bij Booming Vorden heeft Stevo besloten de DJ nogmaals naar Vorden te halen om het nog eens dunnetjes over te doen.

Paul Elstak staat wereldwijd te boek als The Godfather of Hardcore. Zowel als dj en als producer heeft hij bijgedragen aan de geschiedenis van de (happy) hardcore muziek in Nederland. Het begon allemaal samen met de legendarische Rob 'DJ Waxweazle' Fabrie, Richard van Naamen en Peter Slaghuis met een gigantische klassieker "James Brown is Still Alive", om daarna met de klubbheads te scoren 'life is like a dance'. Daarna volgden meer hits.
Even was het iets rustiger, totdat hij door De New Kids werd benaderd om de titelsong van de film te maken en een gastrol te vertolken. Het resultaat? Een gouden plaat en een aandeel in een van de meest succesvolste films in de Nederlandse filmhistorie. Zijn bijdrage leverde Paul zelfs een Rembrandt Award op, voor de beste titelsong 'Turbo'.
Genoeg redenen om zaterdag 28 maart te komen feesten! De zaal is open vanaf 21:00 uur, entree vanaf 18 jaar en ouder. Kaarten verkrijgbaar bij de bekende voorverkoopadressen. Meer info www.stevo.nu