CMV Volleybaltoernooi niveau 4
CMV Volleybaltoernooi niveau 4 Foto: Bernadet te Velthuis

Georganiseerd door volleybalvereniging Dash Vorden

Sportieve ochtend CMV toernooi niveau 4

Vorden - Op 7 maart organiseerde volleybalvereniging Dash een wedstrijdtoernooi voor CMV niveau 4. Het was een gezellige ochtend met veel enthousiaste toeschouwers op de tribunes en 125 sportieve deelnemers.

In 3,5 uur tijd werden door 26 teams, begeleid door enthousiaste coaches en trainers, diverse wedstrijden gespeeld. De teams zijn afkomstig uit de hele regio: o.a. Warnsveld, Borculo, Ruurlo, Eefde, Beltrum en Lochem.

Al vroeg waren diverse vrijwilligers in touw om de laatste voorbereidingen te treffen en om de sporters welkom te heten in de kantine met koffie en belegde broodjes. Om 09.00 uur ging het signaal voor de start van de eerste wedstrijden en dankzij de strakke planning van de wedstrijdleiding liep de ochtend op rolletjes. Het toernooi maakt deel uit van een geheel van meerdere wedstrijden, daarom was er aan het eind geen prijsuitreiking. Dit gebeurt pas aan het eind van het seizoen.

Wel moesten 2 teams van Dash, team 2 en team 1, een wedstrijd tegen elkaar spelen. Spannend! De nog jonge spelers van team 2 vochten voor wat ze waard waren tegen de toch wel wat grotere tegenstanders uit team 1. De uitslag werd 20-30.
Al met al een gezellige, geslaagde ensportieve ochtend. Alle vrijwilligers, coaches en ouders hartelijk bedankt!