Wedstrijd Dash tegen Set-Up '65
Wedstrijd Dash tegen Set-Up '65 Foto: Bernadet te Velthuis

Deze wedstrijd moest Dash winnen om nog bij de eerste 3 te kunnen eindigen

Dash pakt volle buit tegen Set-Up '65

Vorden - Zaterdag 7 maart stond de wedstrijd tussen Dash en Set-Up '65 op het programma.

In de vorige ontmoeting wisten de dames uit Ootmarsum te winnen met 3-2. De dames van Dash moesten deze wedstrijd winnen om bij de eerste 3 te eindigen.

Met harde klappen en goed verdedigend werk stond er al snel 6-1 voorsprong op het bord. Met diverse service series en mooie hard geslagen ballen, haalden de Rood-Zwarten de set binnen met 25-17.
De tweede set namen Debbie van de Vlekkert en Lidwien Keijzer het team bij de hand en sloegen vele ballen hard naar de grond. Aan het eind van de set maakten de dames van Set-Up '65 te veel fouten waardoor Dash met 2-0 voor stond.

In de derde set werden over en weer mooie punten gemaakt. Tot aan de 20 punten ging het gelijk op. Met een aantal wissels aan Vordense kant, kwamen er wat verse krachten het veld in en werd de overwinning binnengehaald met 25-23.
De vierde set was een bonuspunt te verdienen. Omdat Dash maar 1 punt voor staat op de concurrentie, moest ook deze set gewonnen worden om de tweede plek te behouden. Bij Set-Up'65 was de koek op en zo kon Dash goed en verzorgd spel laten zien. Met enkele combinaties in de aanval eindigde ook de vierde set in winst voor de dames uit Vorden en werd Set-Up '65 met een 4-0 nederlaag terug gestuurd naar Ootmarsum.