Teampresentatie Cliff Kloots 2015. Foto: Henk Teerink.
Teampresentatie Cliff Kloots 2015. Foto: Henk Teerink. Foto: Bernadet te Velthuis

Het doel dit jaar: de titel van de NK Supercup 600 te winnen

Wegrace Team Cliffracing onthult plannen

Hengelo - Op zaterdagavond 28 februari presenteerde team Cliffracing haar plannen voor het seizoen 2015. De belangstelling was groot, zowel het team als de vele bezoekers kijken terug op een mooie avond.

Team Cliffracing uitkomend met het bekende nummer 58 is duidelijk klaar voor de titelstrijd in het NK Supercup 600 kampioenschap. Cliff Kloots Hamove lid van team Cliffracing liet weten een mooi programma te rijden met de NK Supercup 600. Cliff zal ook mee doen in enkele wedstrijden voor de BeNeCup waaronder de race in Hengelo Gld op de "Varsselring".

Het doel van Cliffracing is om dit jaar de titel van de NK Supercup 600 te winnen. Tijdens de avond werden de mensen vermaakt met door een DJ en was er naast de presentatie ook een verloting.
Het hoogtepunt van de avond was de onthulling van de nieuw ontworpen website, www.cliffracing.nl. Na afloop van de avond waren de reacties erg positief, zowel van de bezoekers als van het team zelf. Het team bedankte de partners die het mede mogelijk hebben gemaakt om deze avond te organiseren.Het team heeft veel nieuwe mensen kennis kunnen laten maken met de wegrace en wat ze zoal doen. Cliff vond het bijzonder prettig dat de bezoekers en partners van Cliffracing hadden genoten van een avond vol nieuws en gezelligheid.